2777
2789
داره میره، اون بهش برنامه میده ولی طبق اون برنامه پیش نمیره بنظرم، گاهی خوبه. یهو کوتاه میاد. من نمی ...

تشویقش کن باهاش حرف بزن

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معدل نهایی یازدهم هجده و شصت صدم شدتراز قلم چی حدودای ۵۸۰۰ و رتبه منطقه حدود ۴۰۰ میشه.بچه با استعداد ...

راستش زیاد امیدوار کننده نیست میشه از ترازاش فهمید بی‌برنامگی میکنه و درسو جدی نمیگیره

ببرش مشاور تحصیلی براش برنامه بریزه یا حداقل قانعش کنه درس بخونه

با این تراز رشته های خوب دانشگاه دولتی در نمیاد

ببخشید اگه ناراحتتون کردم ولی نمیخواستم امیدواری بی دلیل بدم سوال دیگه ای داشتید در خدمتم

تشویقش کن باهاش حرف بزن

خیلی حرف میزنیم با هم، رابطمون خوبه شکر خدا، خودم نگرانم، وقتی میگه نمیتونم، نمی کشم بیشتر بخونم که نمیتونم بهش فشار بیارم، از طرفی میترسم نتیجه ش خراب بشه و پشیمان بشه و حسرت بخوره

یکی بگه من چیکار کنم😭درسای سالای قبلو‌ چجور جمع کنم

من کلا تابستونمو از دست دادم و هنو شروع نکردم

برو کلاهتو بنداز بالا که بدتراز من نیستی

من معدلم خوب باشه و درسارو درصد کنی بزنم میتونم پیراپزشکی قبول شم؟؟ حتی ازاد؟ واسم فرقی نداره

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
خیلی حرف میزنیم با هم، رابطمون خوبه شکر خدا، خودم نگرانم، وقتی میگه نمیتونم، نمی کشم بیشتر بخونم که ...

یه جوری انگیزه بده بهش

من کلا تابستونمو از دست دادم و هنو شروع نکردمبرو کلاهتو بنداز بالا که بدتراز من نیستی

از کجا معلوم بدتر نباشم😂

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
راستش زیاد امیدوار کننده نیست میشه از ترازاش فهمید بی‌برنامگی میکنه و درسو جدی نمیگیرهببرش مشاور تحص ...

واقعا؟؟😔

امان از کله شقی این بچه ها.

مشاوره میره، خودش باید بخواد، تنبل و راحت طلبه، خوشخوابه و همش بهانه میاره 

خدا کمک کنه خودشو بتونه جمع کنه

فیزیک سه پایه نشر الگو بزن ریاضی ای کیوشیمی ای کیوروزی ۱۰ ساعت حداقل باید مطالعه کنی تا برسونی

اخه با وحود مدرسه اصلا نمیشه ، چجور ده ساعت اخه ، بالاخره ادمیم ، یه بخشی از روز م‌ که مدرسه ایم 

2810