سمارجارو مدیر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 5706 عنوان کنکوریااااا در چه حالین | مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 64 پست ؟؟ چیکارا میکنید درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم دیروز | 23:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهکجون عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 925 یه جوری انگیزه بده بهش حرفای خودشو میزنه، فکر میکنه عقل کله😠کاش ابن بچه ها میفهمیدن چه خونی به دل ما میشه تا اینا به یه جایی برسن
سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 5706 فیزیک سه پایه نشر الگو بزن ریاضی ای کیوشیمی ای کیوروزی ۱۰ ساعت حداقل باید مطالعه کنی تا برسونی زیست ای کیو میزنم ، ولی خب بیشتر امسال درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم
ماهکجون عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 925 رشته مهم تره برای ریاضی دانشگاه مهمه، کامپیوتر شهرستان با تهران زمین تا آسمون تفاوت دارهولی مثلا پزشکی، آینده ش تو تمام دانشگاهها تقریبا یکیه
gandoooommmm عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 63 اخه با وحود مدرسه اصلا نمیشه ، چجور ده ساعت اخه ، بالاخره ادمیم ، یه بخشی از روز م که مدرسه ایم من روزای مدرسه ۱۰ ساعت میخوندم روزای تعطیل ۱۲ الی ۱۳ ساعت و دوازدهم روزی ۶۵۰ تا تست میزدمیه سال سختی بکشی نخوابی بهتر از یه عمر بدبختیه
ماهکجون عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 925 من روزای مدرسه ۱۰ ساعت میخوندم روزای تعطیل ۱۲ الی ۱۳ ساعت و دوازدهم روزی ۶۵۰ تا تست میزدمیه سال سختی ... الان چیکار میکنی عزیزم؟چی قبول شدی؟
سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 5706 من روزای مدرسه ۱۰ ساعت میخوندم روزای تعطیل ۱۲ الی ۱۳ ساعت و دوازدهم روزی ۶۵۰ تا تست میزدمیه سال سختی ... روزی۶۵۰ تست؟😐چی قبول شدید درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم
gandoooommmm عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 63 برای ریاضی دانشگاه مهمه، کامپیوتر شهرستان با تهران زمین تا آسمون تفاوت دارهولی مثلا پزشکی، آینده ش ت ... نه پزشکیم خیلی فرق داره مخصوصا تو مهاجرت
ماهکجون عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 925 من روزای مدرسه ۱۰ ساعت میخوندم روزای تعطیل ۱۲ الی ۱۳ ساعت و دوازدهم روزی ۶۵۰ تا تست میزدمیه سال سختی ... پسر من نهایتا روزی ۷-۸ ساعت بخونه، روزهایی که بره کمپ واقعا بخونه اینقدره
gandoooommmm عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 63 روزی۶۵۰ تست؟😐چی قبول شدید رتبه دورقمی شدم البته سال ۹۹بدون هیچ کلاس و هیچ ازمونی
سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 5706 رتبه دورقمی شدم البته سال ۹۹بدون هیچ کلاس و هیچ ازمونی افرین چه عاالی درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم
ماهکجون عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 925 رتبه دورقمی شدم البته سال ۹۹بدون هیچ کلاس و هیچ ازمونی آفرین بهت، چه رشته ای می خونی؟
gandoooommmm عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 63 الان چیکار میکنی عزیزم؟چی قبول شدی؟ پزشکی تهران قبول شدم بخاطر شرایطم بعد دو ترم امتیازمو فروختم اومدم شهر خودمون الان یه ساله مهاجرت تحصیلی کردم
سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 5706 پزشکی مهاجرت کردم خارج؟ درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم
ماهکجون عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 925 پزشکی تهران قبول شدم بخاطر شرایطم بعد دو ترم امتیازمو فروختم اومدم شهر خودمون الان یه ساله مهاجرت تح ... ماشااللهاینایی که میگی رو جدید میشنوم، مگه میشه امتیاز دانشگاه و فروخت؟چجوریه؟ کجا رفتی؟اگه ناراحت نمیشی حواب بده