2777
2789
عنوان

چرا اقایون مهندس برام جذاب تر هستن تا پزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 68 پست
ولی هرکی رشته ریاضی بخونه میتونه مهندش بشهچون تعداد شرکت کننده ها کمتر از ظرفیت دانشگاه ها هست😂

الان آره

ولی با توجه به سن من ، اقایی که الان مهندس هست ، جزو پسرای مخ ریاضی اون زمان باید بوده باشه😁😂

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وکیلای مرد یجورین بعضی هاشون فقط قاضی😁

قاضی ها خیلی ابهت دارن حقیقت نمیتونم تحمل کنم‌اون همه جذبه رو‌😂

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
آره بابااستارتر میگه علوم پزشکی هستم احتمالا آزمایشگاهی جایی کار میکنه😁

اره خب تو هر رشته ای قطعا ادم جذاب و چندش هردو هستن😕😂

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
ولی هرکی رشته ریاضی بخونه میتونه مهندش بشهچون تعداد شرکت کننده ها کمتر از ظرفیت دانشگاه ها هست😂

اعع اگه خیلی شاخی بیا از ریاضی کنکور بده دانشگاهای تاپ قبول شو فک کرده به همین راحتیه

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
آره به خدا😂😂😂خودم دانشجوی ارشد بالینی هستم و انشاالله دکتری هم میخوام بگیرم ولی واقعا یه آقای مهن ...

یه باهوشی خاصی دارن

کسی ک اون فرمولا و درسای سخت فیزیک ریاضی مهندسی رو با معدل بالا تو سراسری گذرونده و کنکور اون زمان ریاضی داده واقعا جذابه خب😁

دست به کارای فنی شون هم حس میکنم خوبه 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

یه باهوشی خاصی دارنکسی ک اون فرمولا و درسای سخت فیزیک ریاضی مهندسی رو با معدل بالا تو سراسری گذرونده ...

اونایی که پزشکی قبول شدن والا خیلیاشون بهتر از اوناهم فیزیک و ریاضی رو بلدن ، به چشم دیدم که میگم😅😅

‌•●{~~}●•  من‌ 
2810