2777
2789
عنوان

چرا اقایون مهندس برام جذاب تر هستن تا پزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 68 پست
دیدی یه جذابیت و مردونگی خاص تری دارن😆😂

آره به خدا😂😂😂

خودم دانشجوی ارشد بالینی هستم و انشاالله دکتری هم میخوام بگیرم ولی واقعا یه آقای مهندس مخصوصا عمران با مدرک کارشناسی واسم جذاب تره تا گروه پزشکی😂😂😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی هرکی رشته ریاضی بخونه میتونه مهندش بشهچون تعداد شرکت کننده ها کمتر از ظرفیت دانشگاه ها هست😂

بدون کنکور هم میشع

دوستاب من از تحربی با رتبه های ۸۰ هزار و ... رفتن مهندسی کامپیوتر و ...

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
منم مال من بخاطر اینه که بابام مهندسه بهتر درکشون میکنم

آره من هم آقایون اطرافم مهندس هستن یا استاد دانشگاه

و این قشر رو بیشتر میپسندم 

پسرای علوم پزشکی متاسفانه هر چی اطرافم دیدم خیلی اهل حرف صمیمی با دختران و از اسمشون سواستفاده میکنک

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

دقت کردم اکثر دخترا تو علوم پزشکی از پسرای علوم پزشکی خوششون نمیاد😂ولی دخترایی که کارای متفرقه دارن ...

ببخشیدا پسرای علوم پزشکی اکثرا عقده ای مغرورن و فک میکنن خدان

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن

خانوما با پزشک ازدواج کنن بهتره چون طرف بهتر میتونه درکشون کنه خودشونم تو همون شرایط بودن ، تازه سر قضیه شیف شب هم حساسیت نشون نمیدن بعد ها

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

بدون کنکور هم میشعدوستاب من از تحربی با رتبه های ۸۰ هزار و ... رفتن مهندسی کامپیوتر و ...

آره بابا

استارتر میگه علوم پزشکی هستم احتمالا آزمایشگاهی جایی کار میکنه😁

‌•●{~~}●•  من‌ 
2810