اما آقایون همکار پزشک اصلا برام جذابیت در حد مهندس ها ندارن
فکر کردن به همسر مهندس یه حس خوبی بهم میده 😅
کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند
ولی هرکی رشته ریاضی بخونه میتونه مهندش بشهچون تعداد شرکت کننده ها کمتر از ظرفیت دانشگاه ها هست😂
الان آره
ولی با توجه به سن من ، اقایی که الان مهندس هست ، جزو پسرای مخ ریاضی اون زمان باید بوده باشه😁😂
کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
قاضی ها خیلی ابهت دارن حقیقت نمیتونم تحمل کنماون همه جذبه رو😂
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
آره به خدا😂😂😂خودم دانشجوی ارشد بالینی هستم و انشاالله دکتری هم میخوام بگیرم ولی واقعا یه آقای مهن ...
یه باهوشی خاصی دارن
کسی ک اون فرمولا و درسای سخت فیزیک ریاضی مهندسی رو با معدل بالا تو سراسری گذرونده و کنکور اون زمان ریاضی داده واقعا جذابه خب😁
دست به کارای فنی شون هم حس میکنم خوبه