2777
2789
عنوان

شما هم زندگی براتون سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 44 پست
ولا عزیزم قبلاانرژیم روگذاشتم برای معلمی ولی نشد متاسفانهامسال هدفمو تغییر دادم امیدوارم این تغییر ب ...

موفق باشی 🌹 خبر موفقیتت رو ایشالا اینجا بشنوم 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم غصه نخوریا

الان تو اینستا پر شده از بلاگرایی ک از تبلیغ ماهانه چند صد ملیون در میارن 

برا همین ممکنه نا امید بشی 

اینو بدون تو این کشور ۹۹ درصد شبیه همیم 

فکر نکن فقط زندگی برای تو اینطوره

فکرای منفی نکن 

تو خوشبخت میشی چون اراده داری 

موفق باشی 🌹 خبر موفقیتت رو ایشالا اینجا بشنوم

قربونت ممنونم مرسی انرژی خوبی که بهم دادی❤️😍

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

بزرگترین حسرت زندگیم کاش تو بچگی رفته بودم پیش خدا ....

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

زندگی واسم سخته  تمام فشارهای دنیا رومه ولی فشارمالی فقط نیست نکه پول لازم نباشمم اما مغزم جوریه ک بی پولی و باور نداره همش فکرمیکنم بی نیازم و هیچوقتم محتاج هیچکس نشدم ب پول کلا فکرنمیکنم ب تهش ب نداری   کلا سیستم مغزم اینجوریه واسه خودمم عجیبه  

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

منم نمیدونم گیر کردم نیاز به پول دارم 🙃 شغل دولتی منظورت مثلا کارمندیه؟ یا جز کادر درمان بودی؟ ( اگ ...

کارمند بیمارستان بودم پولش ماهی ۱۲ولی همیشع خسته از اون ور کیک پزی رم امتحان کردم ببین وقتی نمیشه نمیشه نمیدونم چجوری بگم باید تو هر چی بهترین باشی کیک پزیت عالی عالی باشه الان دوره معمولی بودن نیس

همه همینن همه خسته ان از این حقوقای کم یارو توی ترکیه کارگری میکنه ۲۸ میلیون میگیره اینجا حقوق کارگر ۱۰ تومن نمیشه خدا خودش به دادمون برسه 

ای کاش یه معجزه ای بشه

عزیزم من میخاستم عادی ترین کار و زندگی فراهم‌کنم‌نشد ک نشد

جوون ایرانی همینه 

الان وضعیت اینه 

بخدا همه همینن 

دوستای من از صبح تا بعد ظهر تو شرکت 

از بعدظهر تا شب اپراتور لیزر 

آخرم هشتشون گرو نهشونه 

من قصد داشتم برم سرکار البته بچه ندارم یعنی فایده نداره؟

ببین من بچه نداشتم میرفتم ولی بعد از بچه ها دیدم واقعا نمیشه.. یعنی همه فکرم درگیر اینه که اینا الان کجان، خونن؟ رسیدن ؟ چکار میکنن؟ تا بچه نداری برو بعدش ببین چی پیش میاد

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
کارمند بیمارستان بودم پولش ماهی ۱۲ولی همیشع خسته از اون ور کیک پزی رم امتحان کردم ببین وقتی نمیشه نم ...

بله میدونم چی میگی به خدا با دل و جون میفهممت ، الان یا نیازه خیلی خاص و تک باشی یا اینکه پولدار باشی یا اینکه مثل یه سریا بی هنر باشی که توی فضای مجازی ، شما دیدی 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

2810