2777
2789
عنوان

شما هم زندگی براتون سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 44 پست
هر چی میخوای جمعش کنی اوضاع رو نمیشه اخرشم کاسه چه کنم چه کنم دستمه

بخدا اینماه خاستم پول بزارم کنار برم دو سه گرم طلا بگیرم اصلا نمیدونم چطور و کجا پودر شد رفت

انگار برکت از مالمون رفته

حتی هرماه با اینکه سخت بوده ولی دریغ نکردم برای کمک به دیگران اما هچ ک هچ

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پنج سال پیش بود میتونستم الان نمیتونم هر سالی ک میگذره ادم وابسته خانواده میشه

منم وابستم خیلی... پدر مادرم مخصوصا و اینکه میترسم تو غربت نتونم دخترامو خوب تربیت کنم 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
یه مدت کار میکردم کار دولتی بود ولی اعصاب خوردیش زیاد الان کار خصوصییه پولی دستمو نمیکیره موندم بخدا ...

منم نمیدونم گیر کردم نیاز به پول دارم 🙃 شغل دولتی منظورت مثلا کارمندیه؟ یا جز کادر درمان بودی؟ ( اگر دوست داری بگو ) بعد اینکه نظرت راجب راننده آژانس بانوان چیه ؟ یا مثلا کیک درست کنی ببری به آبمیوه فروشیا یا کافی شاپ ها بفروشی؟ یا مثلا ادمین اینستاگرام بشی ؟ یا پاور پوینت و مقاله نویسی انجام بدی 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

من که تو حسرت دانشگاه رفتنم

ایشالا بهش برسی 🤧

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

بخدا اینماه خاستم پول بزارم کنار برم دو سه گرم طلا بگیرم اصلا نمیدونم چطور و کجا پودر شد رفتانگار بر ...

دقیقا ، برکت رفته ، هر چی کار کنی پول جمع کنی سریع پول دود میشه می‌ره هوا نه میتونی برای رسیدگی به خودت خرج کنی نه چیزی ، فقط داریم نیاز های اولیه رو تامین میکنیم که بگیم هستیم... نمی‌دونم ایده ای نداری برای کار توی خونه یا بیرون؟ شاید تابستون آینده برم کافی شاپ کار کنم یا برای الانادمین اینستاگرام بشم ، اصلا نمی‌دونم چیکار کنم 🤦🏻 بدبختیه

یه مدت کار میکردم کار دولتی بود ولی اعصاب خوردیش زیاد الان کار خصوصییه پولی دستمو نمیکیره موندم بخدا ...

عزیزم شرایط اقتصادی مملکت خرابه

توی این اوضاع یکم واقعگرا باید باشیم

اینکه اعصاب خردی کارت زیاد بوده چیز عجیبی نیس، وقتی وضع خرابه یعنی پول سخت به دست میاد پس یا باید مهاجرت کنی با ظرفیت و تحملت رو ببری بالاتر. با اخ و پیف کردن شغل های مختلف فقط عقبتر میری 

دقیقا ، برکت رفته ، هر چی کار کنی پول جمع کنی سریع پول دود میشه می‌ره هوا نه میتونی برای رسیدگی به خ ...

من نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه چون خانوادم زندگی کارمندی داشتن اصلااااا کار بیرون و دستمزد رو قبول ندارن

فقط فیش حقوقی و استخدام 

برا همین دنبال اینطور کاری هستم 

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

بخدا اینماه خاستم پول بزارم کنار برم دو سه گرم طلا بگیرم اصلا نمیدونم چطور و کجا پودر شد رفتانگار بر ...

سوره طه و واقعه رو بخون (طریقه ختمش توی اینترنت هست)  ، 

حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله نقل فرمودند:قسم به آن خدایی را که من را مبعوث فرموده هرکسی این دعا را همراه خود داشته باشد یا در دکان و یا در منزل خود گذارد فقر او به ثروت و وسعتِ رزق و روزی مبدل شود ان شاء الله یا اللهُ یا رَبِّ یا حَیُّ یا قَیّوم یا ذَالجَلالِ وَالاکرام اَسئَلُکَ بِاسمِکَ اَلعَظیم اَلاَعظَم اَن تَرزُقََنی رَزقاً حَلالاً طَیِّباً بِرَحمَتِکَ الواسِعَه یا اَرحَمَ الرّاحِمِین

در دستور دیگر برای توسعه رزق گفته شده بعد از این دعا حمد و توحید و قدر و آیة الکرسی را بخواند و بعد برخیزد و رو به قبله حاجت بخواهد.

مردی برای افزایش روزی از پیامبر راهنمایی خواست ، حضرت فرمودند:وقتی که داخل خانه ات شدی سلام کن ، کسی در خانه بود، جواب سلامت را می دهد و اگر کسی خانه نبود در آن سلام کن و یکبار سوره توحید را بخوان . آن مرد آنچه که حضرت فرموده بودند، عمل کرد و خداوند به او رزق فراوان عطا کرد به صورتی که حتی همسایه ها نیز از آن بهرمند شدند.

من نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه چون خانوادم زندگی کارمندی داشتن اصلااااا کار بیرون و دستمزد رو ...

بسیار عالی ، اولویتت رو همین بزار که اگر این حل بشه دستت باز میشه ، آره منم فعلا می‌خوام درس بخونم راستی شما می‌خوای برای معلمی استخدام بشی ؟ 

سوره طه و واقعه رو بخون (طریقه ختمش توی اینترنت هست) ، حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله نقل فرمود ...

اره اتفاقا بابام توی گوشی داره هر روز فایل صوتی رو میزاره و روز رو شروع میکنه😍

مرسی ازت عزیزم❤️😘

اره اتفاقا بابام توی گوشی داره هر روز فایل صوتی رو میزاره و روز رو شروع میکنه😍مرسی ازت عزیزم❤️😘

خواهش میکنم 🌹

بسیار عالی ، اولویتت رو همین بزار که اگر این حل بشه دستت باز میشه ، آره منم فعلا می‌خوام درس بخونم ر ...

ولا عزیزم قبلاانرژیم روگذاشتم برای معلمی ولی نشد متاسفانه

امسال هدفمو تغییر دادم امیدوارم این تغییر بنفعم باشه

چون معلمی نشد یجورایی از خیرش گذشتم ودیگه اصراری نداشتم

از لحاظ شخصیتی یخورده برام اجرای قوانین الان که برای فرهنگیان گذاشتن سخت بود دیگه منم گفتم بیخیال کلن

2810