2777
2789
عنوان

ارث بچه های خواهرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5364 بازدید | 203 پست
چقدر حال اون بچه ها رو درک میکنم. پدر من، زودتر از پدربزرگم فوت شد. عمه م و بقیه نشستند زیر پای پدرب ...

عزیزم مطمین باش روح پدر بزرگت در عذابه. 

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه خود دختر شاغل بوده.میگم از اهرم فشار بچه استفاده میکنه.داستانی دارن.دلم به اون زن جوون میسوزه، بب ...

بیچاره بچه مونده این وسط 😔😔اونم با یه بابای بیشعور 

طفلک اون زن جوان فوت کرد رفت زیر خروار ها خاک 😔😔

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

خیلی چیزها قانونیه ولی خداوند ی چیزهایی به نام عقل و‌وجدان در فطرت انسان گذاشته که خیلی خوب می فهمه ...

باز اسم سهمیه اومد وسط

در صورتی بی وجدانی میشه که اون فامیل تون جبهه نرفته باشه و آسیب ندیده باشه اون جونش رو واسه راحتی بچه های بقیه گذاشته ممکن بود بچه ی خودش بی پدر بشه. همچین حق کوچیکی هم نباید بچه اش داشته باشه؟

عزیزم مطمین باش روح پدر بزرگت در عذابه.

باور میکنید سال ۹۹ فوت شده، خواهر برادرام نمیرن سر خاکش. میگن اصلا نمیبخشیمش.

عمه م که الان رو هواست... ارثی بهش رسید که زندگی بچه های رو زیرو رو کرد.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
قاضی گفت اگه انصراف نداد از ارث مهریه ات رو بگیر ولی بی انصاف ها خود دولت هم درصد بر می داره بعد اگه ...

خب مهرت رو بگیر و صلح عمری کن به بچه هات

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

خدا حفظتون کنه سایه مادر عزیزت مستدام وای به حال پدربزرگ و عمه نامردت

قربونت برم... اره، پدربزرگم واقعا در عذابه ، چون نوه هاش حتی حاضر نیستند برن سرخاکش. ولی عمه م تو ابرهاست. اینقدر بهش رسیده که فقط بشینه خرج کنه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

الآن که گرونی و تورم کمر شکن هست گرسنه زیاد شده رو آوردن به مرده خوری

ما هم یک فامیل داشتیم دختر مجرد کارمند که خونه خریده بود برای خودش، چند سالی مشکل قلبی داشت و یکی از خواهرهاش چند سال ازش مراقبت کرد و اون هم خونه اش را وصیت زبونی کرد داد به همین خواهرش که چند سال ازش مراقبت کرده بود و اون دختر مجرد  فوت شد. سالهاست خواهرش تو همین خونه نشسته بود و داشت زندگی می کرد دیروز خواهر و برادرهای دیگه با حکم قانون این خواهرشون را بیرون کردن و خونه را پلمب کردن گفتن خونه سهم همه ی ما هست نه فقط یک خواهر

پسر خالم فوت شد پدرش زنده بود دیه رو دادن به پدر و۲برادر وخواهرش زنش وستا بچشم یه سهمی بردن ولی ...

منم عموم فوت کرد سال ۸۰ با تصادف 

تقریبا نصف دیه رسید به مادر بزرگم 

علاوه بر این  خونه ای که داخلش زنعموم و بچه هاش بودن هم بهش سهم رسید 

مادر بزرگم زمین گیر بود 

بابام از مادرش وکالت گرفت همه رو بخشید به بچه ها 

چون حق پدرشون هست 

اگر بابام وکالت نمی‌گرفت بعد فوت مادر بزرگم اون اموال می‌رسید به پدرم چون دیگه خواهر و برادر دیگه نداره 

ولی این پولا خوردن نداره 

چه طور حق بچه یتیم رو میشه خورد آخه 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

بله، الان که خودم مادر دو تا بچه م، خیلی میفهمم حالشو. شاید باورت نشه بعضی وقتها می‌شینم برای اون رو ...

انشاالله که خداوند به مادرتون سلامتی بده خدا را شکر که به جایی رسیدید من همش استرس همینو دارم نگن پدر فوت شده مادر نتونست کاری برای بچه ها بکنه 

پدر منم آبان سال قبل فوت شدن پدر بزرگم زندن هنوز وکیل گفته که از تمام دارایی پدرتون شش  یک پدربزرگتون ارث میبره که باز عمو عمه نوه ها ونتیجه ها هم ارث میبرن اگ پدر بزرگتون نبخشه 

که داداشم رفتن باهاش صحبت کردن وپدر بزرگم از حقش گذشت 

2810