2777
2789
عنوان

ارث بچه های خواهرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5105 بازدید | 203 پست

وقتی پدر مادر دارین ک به شما نمیرسه

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدر مادرتون رو بدونید واقعا بزرگ کردن بچه بدون پدر خیلی سخته من مشکل مالی ندارم ولی به خدا دارم زجر ...

بله، الان که خودم مادر دو تا بچه م، خیلی میفهمم حالشو. شاید باورت نشه بعضی وقتها می‌شینم برای اون روزهای مامانم گریه میکنم.

ما الان هوای مامانم رو داریم.هم از نظر مالی، هم جبران روزهای سختش. خدارو شکر هممون تحصیلکرده یم، دستمون به دهنمون میرسه چون کار میکنیم. 

من از پارسال ۴ بار مسافرت بردم مامانمو، اصلا تنه‌اش تمیزترین. ولی واقعا سختی کشید، ما ۵ تا بچه بودیم. از ۵ ساله تا ۱۳ ساله. سال ۷۶ بابام فوت شد.

تک پسر بود، و چقدررر دلسوز ، ولی پدربزرگم خیلی بد تا کرد با ما...همه سالهای بودنش اذیتمون کرد.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

سمت ما تو شهرمون امضا میگیرن. 

مادرم از مادربزرگم امضا گرفت اگه من زودتر فوت کردم. تو ارث بچه های منو نگیر...نمیخوام. ارث بچه هام به برادرم برسه. 

امضا و اثر انگشت. 

همه از مادر پدر امضا گرفتن!! 

داماده چه بیشعوره خب اینا الان برن شکایت کنن میتونن مهریه هم از داماد بگیرن حالا مونده سر ماشین چونه ...

نه خود دختر شاغل بوده.

میگم از اهرم فشار بچه استفاده میکنه.

داستانی دارن.

دلم به اون زن جوون میسوزه، ببین ادم میمیره چجور سر مالش دعواست.

آدمی زاد همینه

میگن قانونیه 😞 ولی وجدان چی میگه آخه

خیلی چیزها قانونیه ولی خداوند ی چیزهایی به نام عقل و‌وجدان در فطرت انسان گذاشته که خیلی خوب می فهمه کجا کارش درست کجا نادرست  همچین افرادی که به این نهیب های وجدان گوشنمی کنن پاشو میخورن     منم آشنامون با سهمیه بچه هاش با سهمیه دانشگاه قبول شدن  با سهمیه بدون کلمه ای خوندن استخدام شدن بنظرت خودش نمیدونه بی وجدانی؟

به خواهر و برادر ارث نمیرسه

به پدر ،مادر،فرزند ،همسر

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
2810