2777
2789
عنوان

فاز این واسطه های ازدواج چیه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 36 پست
نبابا اصلا اینجوری نیس الان خاله و مادر بزرگ منم چندیدن نفرو فرستادن ، حتی مادر بزرگم بدون اینکه به ...

اسی گفت خواهر دختره فهمیده برادر ایشون میخواد بیاد خاستگاری خوشحال شده پس قطعاااا خانوادشون میدونستن و این حرف به صورت غیرمستقیم یعنی ما پسرتون رو پسندیدیم، ولی این که شما میگین هم درسته گاهی مادربزرگا دست گل به آب میدن واسه نوه هاشون😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداشاهده من کار به دختر ندارممیگم اصلا شاید تو دلش کسی رو دوست داشتبابا وقتی میخوای یکی رو معرفی کنی ...

خواهر دختره مگه رضایت رو اعلام نکرده بود ؟ حرف خواهرش یعنی داداشت رو پسندیدم دیگه ولی اقدام که کردین دختره نه آوورده!!!

اسی گفت خواهر دختره فهمیده برادر ایشون میخواد بیاد خاستگاری خوشحال شده پس قطعاااا خانوادشون میدونستن ...

اره معنیش اینه که خانواده دختره راضی بوده ولی خب خوده دختره مهمه دیگه پسره هم که نمیخواسته خداروشکر صورت نگرفت

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

خواهر دختره مگه رضایت رو اعلام نکرده بود ؟ حرف خواهرش یعنی داداشت رو پسندیدم دیگه ولی اقدام که کردین ...

اقدامی نبود که

قرار بود بیرون غذا بخورن خانواده ها به دختر هم بگن بیاد

اصلا برادرمو ندیده 

اسی گفت خواهر دختره فهمیده برادر ایشون میخواد بیاد خاستگاری خوشحال شده پس قطعاااا خانوادشون میدونستن ...

بله دختره زنگ زده بود به دختر داییم که من خیلی خوشحالم و از دقیقه ای که شنیدم از خوشحالی رو پای خودم بند نیستم

ولی دوروز بعد دختره به دختر داییم گفت که من قصد ازدواج ندارم