2777
2789
عنوان

فاز این واسطه های ازدواج چیه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 36 پست
دختره ناز اومده ولی در کل وقتی اصرار میکنن باید ترسید ازین جور خانواده ها

دیگه مثل قبل نیس واسه ناز بگن نه ، یا نپسندیده یا فهمیده دوماد راضی نیس برا همین رد کرده

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بحث ناز کردن نیستبرادرم اصلا راضی نبود کار به دختر هم نداشت کلا بدش میاد از،طایفه مادریم زن بگیره ...

وقتی برادرت راضی نیست خب نباید بذاره کار به جلسه خواستگاری بکشه

این چه راضی نبودنه!

این دختر راضی بوده قطعا چیزی شنیده که پشیمون شده

{ خانم هستم }
وقتی برادرت راضی نیست خب نباید بذاره کار به جلسه خواستگاری بکشهاین چه راضی نبودنه!این دختر راضی بوده ...

نه قرار نبود برن خواستگاری

قرار بود خانواده ها ناهار ببرن تو پارک که برادرم از نزدیک دختر ببینه

میگم فامیلای مادرم هستن

صد درصد به خواستگاری نمیکشید

نه قرار نبود برن خواستگاریقرار بود خانواده ها ناهار ببرن تو پارک که برادرم از نزدیک دختر ببینهمیگم ف ...

خب پس بهش برخورده

گفته ما که فامیلیم و منو دیدن اگه قصدشون جدی بود خواستگاری میومدن

پارک چه صیغه ایه

{ خانم هستم }
فاز این مدل ها جمع کردن خاستگار واسه دختره، میدونی نفعشون تو چیه؟؟؟ میگن دختر ما خاستگار داره تو فام ...

نبابا اصلا اینجوری نیس الان خاله و مادر بزرگ منم چندیدن نفرو فرستادن ، حتی مادر بزرگم بدون اینکه به ما اطلاع بده برای خواهر ۱۶ سالم رفت خونه دوماد خاستگاری ، گف یه دختر دارم بیا بگیرش 

در حالی که اصلا به ما نگفته بودن خواهرم با همون پسر ازدواج کرد الان ۲۵ سالشه ، مادرشوهرش همون قضیه رو چندین بار جلو همه میگف واقعا ابرو ادمو میبرن 

واسطه ها الکی فقط دخالت میکنن از بیکاری

خب پس بهش برخوردهگفته ما که فامیلیم و منو دیدن اگه قصدشون جدی بود خواستگاری میومدنپارک چه صیغه ایه

خخخ این دختر و ندیدیم فامیل بود ولی رابطه ای نداشتیم باهاشون یا مال دوران بچگی این بوده

با واسطه قرار بود خانوادگی برن غذا بیرون 

بزار واضح تر بگم زن دایی من عمه این دختر میشد

ولی من نظرم اینه شاید خودش کسی رو دوست داشت

نه قضاوت نکن منم یکی از فامیلامونو رد کردم شرایطش خیلی خوب بود الان شنیدم پشت سرم گفتن حتما یکی رو میخواد ، در حالی که اصلا اینجوری نیس

نمیدونی بیچاره تو این چند روز چقدر مخالفت کرد

از این به بعد آگاه باشین به این مدل خاستگاری ها

بعضیا واقعاااا برای ثواب رسوندن دوتا جوون بهم واسطه میشن اونارو خدا خیرشون بده مثلا یکی از فامیل های ما به مادرم خودش سپرده بود دنبال دختر خوب هستم تروخدا میشناسی معرفی کن مادر منم معرفی کرده بود و الان ۱۷ ساله گذشته از ازدواجشون اوایل هرروز زنگ میزد از مادرم تشکر میکرد ولیییی این مدل ها که نه شما سپردین بهش نه دختره و میبینید که فامیل نزدیکش رو داره معرفی و تبلیغ میکنه به زووور بدونید که جریان چیه

نبابا اصلا اینجوری نیس الان خاله و مادر بزرگ منم چندیدن نفرو فرستادن ، حتی مادر بزرگم بدون اینکه به ...

دقیقا

اینقدر اصرار کرد

هرجی میگفتیم نه هم قبول نمیکرد

حتی برادرم تو روشون گفت نه بازم قانع نشدن

از این به بعد آگاه باشین به این مدل خاستگاری هابعضیا واقعاااا برای ثواب رسوندن دوتا جوون بهم واسطه م ...

خداشاهده من کار به دختر ندارم

میگم اصلا شاید تو دلش کسی رو دوست داشت

بابا وقتی میخوای یکی رو معرفی کنی اول نظر دختر بپرس

بگو خواستگار برات بیارم قبول میکنی یانه

این جه کاریه میکنی

دقیقااینقدر اصرار کردهرجی میگفتیم نه هم قبول نمیکردحتی برادرم تو روشون گفت نه بازم قانع نشدن

دقیقاا 

فامیلای ما خیلی پیله میکنن همشم تعریف زیادی میکنن و آخرشم میگن پشیمون میشی

نه قضاوت نکن منم یکی از فامیلامونو رد کردم شرایطش خیلی خوب بود الان شنیدم پشت سرم گفتن حتما یکی رو م ...

منم میگم شاید

من حرفم اینه کاش اول نظر دختر رو میپرسیدن

بعدداین همه اصرار میکردن

2810