2777
2789
عنوان

الان متوجه شدم دوشب پیش سالگرد نامزدیمون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 34 پست
خدانکنه عزیزدلم انشالله همیشه کنارخونواده قشنگت خوشبخت باشی ❤

❤🥺

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
منم میخوام امسال ادای اینایی که یادشون میره در بیارم😂دیگه ذوقی نیستشده شبیه تاریخی که انتخاب اشتباه ...

😁 نه دیگه نامردی نکن اگه یادت نرفته حیفه چرا هیشکی ذوق نداره🥺🥲

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه انشالله خوشبخت باشیحالا دو روز دیرتر جشن بگیر چه اشکالی داره؟

مرسی مهربونم عزیزم شوهرم لب مرز سرکاره کلا جشنی نداریم از هم دوریم دلم گرفت چون مشکلات فراموشی آورد 🙂

مرسی مهربونم عزیزم شوهرم لب مرز سرکاره کلا جشنی نداریم از هم دوریم دلم گرفت چون مشکلات فراموشی آورد ...

حق داری 💔

چه امضای قشنگی داری

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
حق داری 💔چه امضای قشنگی داری

مرسی قشنگم ❤ فدات شم🥲