2777
2789
خب بگو قانون جدید چیه ای بابااا

به روایت باشگاه خبرنگاران، طبق این طرح تا سقف ۱۴ سکه، حق ثبت به مهریه تعلق نمی‌گیرد.

میزان هزینه، برای مهریه‌ های بین ۱۴ تا ۱۰۰ سکه، چهار دهم درصد قیمت سکه‌‌ها، است.

میزان هزینه، برای مهریه‌‌های بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ سکه، ۲ درصد است.

از مهریه‌‌های ۲۰۰ سکه به بالا ، ۱۵درصد، به عنوان حق ثبت، اخذ می‌ شود.

آخه خیلیم میدن 

یعنی زنی هم هست که تا قرون آخرشو گرفته باشه؟

از من که گذشت ولی من برای دخترم نه مهریه سنگین میگیرم نه حق طلاق نه حضانت فرزند نه زمین نه خونه نه هیچی 

من برای دخترم حق تیر میگیرم 

بله اینجوراست 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بالای ۱۴ تا هرچی بیشتر حق ثبت بیشتر

نمیدونم من اینجور شنیدم

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
che in ghanon

به روایت باشگاه خبرنگاران، طبق این طرح تا سقف ۱۴ سکه، حق ثبت به مهریه تعلق نمی‌گیرد.

میزان هزینه، برای مهریه‌ های بین ۱۴ تا ۱۰۰ سکه، چهار دهم درصد قیمت سکه‌‌ها، است.

میزان هزینه، برای مهریه‌‌های بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ سکه، ۲ درصد است.

از مهریه‌‌های ۲۰۰ سکه به بالا ، ۱۵درصد، به عنوان حق ثبت، اخذ می‌ شود.

آخه خیلیم میدن یعنی زنی هم هست که تا قرون آخرشو گرفته باشه؟از من که گذشت ولی من برای دخترم نه مهریه ...

عزیزم اینا حین عقد میگیرن اینطوری دیگه دخترا نباید ازدواج کنن بنظرم

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾
من دقیقا قراره ازدواج کنم و چن روز‌دیگه خواستگتریمه امشب این اومد 😂😂😂

ای جان خوشبخت بشی عزیزم

واسه امضات صلوات فرستادم 

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
خوبه کهدیگه ملت اندازه عقده و آرزوهاشون سال تولد و دو هزار سه هزار سکه نمیندازن و بجاش به گرفتن حقوق ...

واسه بیشتر از 14 تا میگیرن 

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾
che in ghanon

حق ثبت 

تعداد سکه بالای ۲۰۰ باشه ۱۵ درصد قیمت ۲۰۰ سکه رو باس حق ثبت بدی

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

2810