2777
2789
منم شنیدم،وای بنظرم خوبه،مردم دیگه از اونجاشون درنمیارن تعداد سکه رو

کجاش خوبه دقیقا واسه بیشتر 14 تا باید پول به دولت بدی حین ثبت

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾
سکه چن تا مد نظرتونه

مامانم میگه ۲۰۰ تا برا خودش ۲۵۰ تا هستش

گفتم قبول نکنن چی میگه خیلی بیام پایین ۱۱۴

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان خوشبخت بشی عزیزمواسه امضات صلوات فرستادم

قربونت برم عزیز دلم مرسی حاجت روا باشی

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

مامانم میگه ۲۰۰ تا برا خودش ۲۵۰ تا هستشگفتم قبول نکنن چی میگه خیلی بیام پایین ۱۱۴

واسه همین 114 تا هم مجبورت میکنن حق ثبت بدی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

واسه همین 114 تا هم مجبورت میکنن حق ثبت بدی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چه اسیری شدم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه خوبی داره اینجوری خانواده دختر به جای مهریه های بالا که در حال حاضر نمیشه نقدشون کرد حقوق انسانی ...

چرا از یه بعد دیگه نگاه نمیکنین مثلا اینکه شوهرش اگه فوت کرد فقط یک هشتم اموالش به زنش میرسه بنظرت مهریه نباشه زن چطور میتونه با یک هشتم مال واسه خودش پشتوانه درست کنه نه خونه ای نه چیزی

خیلی خوبه. کلاهبردارای مهریه دیگه نمیتونن به هدفشون برسن.دخترا هم شروط ضمن عقد میگیرن و کم کم تساوی ...

چرا از یه بعد دیگه نگاه نمیکنین مثلا اینکه شوهرش اگه فوت کرد فقط یک هشتم اموالش به زنش میرسه بنظرت مهریه نباشه زن چطور میتونه با یک هشتم مال واسه خودش پشتوانه درست کنه نه خونه ای نه چیزی

چرا از یه بعد دیگه نگاه نمیکنین مثلا اینکه شوهرش اگه فوت کرد فقط یک هشتم اموالش به زنش میرسه بنظرت م ...

کاملا حرفت به جا و درسته متاسفانه تصمیم های مسئولین ما حاصل پرخوری شبونشونه به ابعاد مختلفش فکر نمی کنن هر چند همیشه به ضرر زن فکر کردن و میکنن

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40