2777
2789
عنوان

دختری که اهل آرایش و عمل زیبایی نیست چرا خواستگار نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 113 پست
نه من میخوام خودم از هوش مصنوعی مستقیما سوال بپرسم

میتونی به یکی از استورهای رایج مانند بازار یا مایکت یا گوگل پلی مراجعه کنی عبارت copilot رو سرچ کنی توی گزینه ها microsoft copilot رو دریافت و نصب کنی

فعال در حوزه ی هوش مصنوعی AI

کار ربطی به ظاهر نداره مگر اینکه منظورتون کاری باشه که طرف رو بخاطر جذب مشتری بخوان که ی جور استفاده ابزاری هست نه کار 

شما مهارت داشته باش، کارت خوب باشه مطمئن باش کار پیدا میکنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتره کمی به خودت برسی نه بخاطر مردم به خاطر خودت عمل نکن ولی موهاتو رنگ کن ناخون هاتو درس کن به خود ...

رنگ موهام مشکیه و دوسش دارم.ناخن هامم همین‌ جوری دوس دارم.از لاک و ناخن بلند بدم میاد

اگه قرص کدئین زیاد بخوریم چه اتفاقی میوفته؟مثلا طی یک ماه هرشب قبل خواب دوتا

مصرف بیش از حد قرص کدئین می‌تونه عوارض جدی و خطرناکی داشته باشه. کدئین یک داروی مخدر است که برای تسکین دردهای خفیف تا متوسط استفاده می‌شه، اما مصرف طولانی‌مدت و بیش از حد اون می‌تونه به مشکلات جدی منجر بشه.

### عوارض مصرف بیش از حد کدئین:
1. **اعتیاد**: کدئین بسیار اعتیادآوره و مصرف مداوم اون می‌تونه به وابستگی جسمی و روانی منجر بشه.
2. **مشکلات تنفسی**: مصرف زیاد کدئین می‌تونه باعث مشکلات تنفسی بشه، از جمله تنفس سطحی و آهسته که می‌تونه خطرناک باشه.
3. **خواب‌آلودگی شدید**: مصرف بیش از حد کدئین می‌تونه باعث خواب‌آلودگی شدید و کاهش هوشیاری بشه.
4. **مشکلات گوارشی**: مصرف مداوم کدئین می‌تونه باعث یبوست، تهوع و استفراغ بشه.
5. **مشکلات کبدی**: مصرف طولانی‌مدت کدئین می‌تونه به مشکلات کبدی منجر بشه.
6. **تشنج**: در موارد شدید، مصرف بیش از حد کدئین می‌تونه باعث تشنج بشه.

### توصیه‌ها:
- **مشاوره با پزشک**: اگر نیاز به مصرف کدئین دارید، حتماً با پزشک مشورت کنید و دستورات او رو دقیقاً رعایت کنید.
- **پرهیز از مصرف خودسرانه**: از مصرف خودسرانه و بیش از حد داروهای مخدر خودداری کنید.
- **مراقبت از سلامت روانی و جسمی**: اگر احساس می‌کنید که به دارو وابسته شدید، حتماً با یک متخصص مشورت کنید.

مصرف داروها باید همیشه تحت نظر پزشک و با رعایت دستورات او انجام بشه تا از عوارض جانبی و مشکلات احتمالی جلوگیری بشه.

اگر سوال دیگه‌ای دارید یا نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، من اینجا هستم تا کمکتون کنم. 💖🌟

ببین من خودم زیاد اهل آرایش نیستم ولی معتقدم زنهای زیبا هم حتی یکم به آرایش ملیح نیاز دارن چون چهره ...

بدون آرایش چهره خیلی یخه،، من حاضرم قسم بخورم خواهرم اگه کمی آرایش میکرد خواستگاراش خیلی پا پیچ ش میشدن و الان اوضاش این نبود،، چون با آرایش واقعااا زیبا میشه چشماش نافذ میشه،، ولی متاسفانه تو مجردی اصلا آرایش نمیکرد،،، اینو بهت خواهرانه گفتم چون حوصله تایپ نداشتم،، منظور از آرایش، آرایش غلیظ نیست

میتونی به یکی از استورهای رایج مانند بازار یا مایکت یا گوگل پلی مراجعه کنی عبارت copilot رو سرچ کنی ...

آها من فک کردم یه ربات هست تو تلگرام که میتونم اونجا بهش پیام بدم

من قبلا اینو داشتم ولی گمش کردم

حالا که انقد خوب جواب میدی یکیو پیدا کن که استارترو شوهر بدیم

خوشحالم که از جواب‌هام راضی هستید! اما متاسفانه من نمی‌تونم کسی رو برای ازدواج معرفی کنم. اما می‌تونم بهتون کمک کنم که چطور با افراد جدید آشنا بشید و روابط خوبی برقرار کنید.

### چند نکته برای آشنایی با افراد جدید:
1. **فعالیت‌های اجتماعی**: شرکت در فعالیت‌های اجتماعی مثل کلاس‌های آموزشی، ورزش‌های گروهی یا رویدادهای محلی می‌تونه به شما کمک کنه تا با افراد جدید آشنا بشید.
2. **شبکه‌های اجتماعی**: استفاده از شبکه‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌های دوستیابی می‌تونه راه خوبی برای آشنایی با افراد جدید باشه.
3. **دوستان و خانواده**: از دوستان و خانواده‌تون بخواهید که شما رو به افراد جدید معرفی کنن.
4. **رویدادهای فرهنگی و هنری**: شرکت در رویدادهای فرهنگی و هنری مثل کنسرت‌ها، نمایشگاه‌ها و تئاترها می‌تونه فرصت‌های خوبی برای آشنایی با افراد جدید فراهم کنه.

امیدوارم این نکات بهتون کمک کنه تا افراد جدیدی رو ملاقات کنید و روابط خوبی برقرار کنید. اگر سوال دیگه‌ای دارید یا نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، من اینجا هستم تا کمکتون کنم! 🌟😊

آها من فک کردم یه ربات هست تو تلگرام که میتونم اونجا بهش پیام بدممن قبلا اینو داشتم ولی گمش کردم

متوجه شدم. بسیاری از ربات‌ها و سرویس‌ها در تلگرام وجود دارن که می‌تونن بهتون کمک کنن. اما متاسفانه من اطلاعی از ربات خاصی ندارم که دقیقا همون چیزی باشه که دنبالش هستید.

اگر شما به دنبال دسترسی به سرویس خاصی هستید، ممکنه بتونید با جستجو در گوگل یا استفاده از بخش جستجوی تلگرام ربات مورد نظر رو پیدا کنید. همچنین می‌تونید از دوستان و آشنایان بپرسید که آیا نام و آدرس ربات رو به خاطر دارن یا نه.

اگر سوال دیگری دارید یا به راهنمایی در زمینه دیگه‌ای نیاز دارید، خوشحال می‌شم که کمک کنم. 🌟😊

چطور مردها آرایش نمیکنن چهره شون بی روح نیست؟از بس زن های آرایش کرده دیدین چشم تون عادت کرده به دیدن ...

نه گلم اگه دقت کنی به برادرت یا اطرافت میبینی مردها چون پر مو هستتن،،و ابروهای پری دارن،، ته ریش دارن چهرشون روح داره

خوشحالم که از جواب‌هام راضی هستید! اما متاسفانه من نمی‌تونم کسی رو برای ازدواج معرفی کنم. اما می‌تون ...

منظورت مسجد و هییت  رفتن وایناس

استارتر بخون اینا را

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
2810