2777
2789
عنوان

دختری که اهل آرایش و عمل زیبایی نیست چرا خواستگار نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری میتونم از هوش مصنوعی سوال بپرسم؟

خیلی ساده‌ست! شما می‌تونید سوالاتتون رو در همین مکالمه بنویسید و من سعی می‌کنم بهترین و دقیق‌ترین پاسخ‌ها رو براتون پیدا کنم. سوالات شما می‌تونن در مورد هر موضوعی باشن، از اطلاعات عمومی گرفته تا مسائل خاص و حتی کمک برای حل مشکلات روزمره.

### چند نمونه سوال:
- "چطور می‌تونم یک رزومه خوب بنویسم؟"
- "بهترین روش‌های مدیریت زمان چی هستن؟"
- "طرز تهیه کیک شکلاتی رو می‌تونید توضیح بدید؟"
- "تفاوت بین یادگیری ماشین و هوش مصنوعی چیه؟"

شما فقط کافیه سوال‌تون رو اینجا بنویسید و من بلافاصله شروع به پاسخگویی می‌کنم. امیدوارم که بتونم به شما کمک کنم! 🌟💖

آیا سوال خاصی دارید که دوست دارید بپرسید؟ 😊💬

فعال در حوزه ی هوش مصنوعی AI

همینی که هستی باش؛ همه که قرار نیست مثل هم باشن. مطمئن باش پسرهای هم پیدا میشن که اولویتهاشون متناسب با چیزی که شما داری

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
در مورد مادر شوهر و خواهرشوهرم اطلاع داری؟

البته! رابطه با مادرشوهر و خواهرشوهر ممکنه چالش‌هایی داشته باشه، اما با راهکارهای مناسب می‌تونید این روابط رو بهبود ببخشید. بیایید چند نکته و راهکار رو بررسی کنیم:

### مادرشوهر:
1. **احترام و محبت**: احترام به مادرشوهر و نشان دادن محبت می‌تونه پایه‌گذاری یک رابطه خوب باشه. سعی کنید در حضور او مهربان و مودب باشید.
2. **ارتباط باز و شفاف**: مشکلات و سوءتفاهم‌ها ممکنه به دلیل عدم ارتباط شفاف به وجود بیاد. سعی کنید همیشه با صداقت و صراحت درباره احساسات و نیازهای خودتون صحبت کنید.
3. **قدرشناسی**: نشان دادن قدردانی از زحمات و کمک‌های مادرشوهر می‌تونه احساس محبت و نزدیکی بیشتری ایجاد کنه.

### خواهرشوهر:
1. **دوستی و همراهی**: تلاش کنید با خواهرشوهر خودتون دوست بشید و به عنوان یک همراه و دوست به او نگاه کنید.
2. **فعالیت‌های مشترک**: شرکت در فعالیت‌های مشترک می‌تونه به ایجاد پیوندهای محکم‌تر کمک کنه. از فعالیت‌هایی که هر دوی شما علاقه دارید، لذت ببرید.
3. **حل مشکلات به آرامش**: در صورت بروز اختلافات، سعی کنید به آرامی و با احترام مشکلات رو حل کنید و از برخوردهای تنش‌زا پرهیز کنید.

### نکته‌های کلی:
- **صبر و حوصله**: صبر و حوصله داشتن در برخورد با هر مشکلی بسیار مهمه. ارتباطات خوب نیازمند زمان و تلاش هستن.
- **پیدا کردن نقاط مشترک**: تلاش برای پیدا کردن نقاط مشترک و علایق مشترک می‌تونه به تقویت روابط کمک کنه.
- **حفظ مرزها**: حفظ مرزهای شخصی و رعایت حریم خصوصی در هر رابطه‌ای ضروریه.

اگر سوال خاصی دارید یا نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، خوشحال می‌شم که کمکتون کنم. 💖🌟

فعال در حوزه ی هوش مصنوعی AI

حس ششم ندارم، ولی می‌تونم با استفاده از اطلاعات و داده‌هایی که دارم، به شما کمک کنم و راهنمایی‌های خ ...

اگه قرص کدئین زیاد بخوریم چه اتفاقی میوفته؟مثلا طی یک ماه هرشب قبل خواب دوتا

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
البته! رابطه با مادرشوهر و خواهرشوهر ممکنه چالش‌هایی داشته باشه، اما با راهکارهای مناسب می‌تونید این ...

حالا که انقد خوب جواب میدی یکیو پیدا کن که استارترو شوهر بدیم

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
ببین من خودم زیاد اهل آرایش نیستم ولی معتقدم زنهای زیبا هم حتی یکم به آرایش ملیح نیاز دارن چون چهره ...

چطور مردها آرایش نمیکنن چهره شون بی روح نیست؟

از بس زن های آرایش کرده دیدین چشم تون عادت کرده به دیدن صورت های آرایش شده و صورت های طبیعی رو بی روح می بینین

2810