2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها پس اگه شما هم یه روز شاغل باشی چیزی بخری به اسم شوهرت میزنی دیگه؟

من شاغل نیستم ولی خب طلا و‌پول زیادی از مجردی اوردم و پول طلای مجردیمو خونه رهن کردیم و قولنامه ب نام شوهرمه

همچنین ی ماشین هم خریدم از پول بابام که اونم‌زدیم ب نام شوهرم

شوهرمم خودش ماشین داره ماشینش ب نام خودشه

کلا ت رندگی. من و ت نداریم ولی دیگران دیگرانن حالا اون مادر من باشه یا مادر اون( ضمنا همسرم مادرش فوت کرده من اصلا همچین چیزی نمیبینم که بخام خودمو جاش بزارم و ب فکر حرص خودم باشم)

به نظرم این همه حساسیت سرماشین خوب نیست ماشین یه وسیله دائمی نیست فروخت میشه تعویض میشه شما باشوهرت خوب باشه مخشو بزن خیالش راحت باشه دفعه بعد بزنه به اسم خودش یا شما ماشین قبلی ما به اسم برادر شوهرم یه لحظه ناراحت نشدم ماشین فعلیمونم به اسم پسرمه 

حساسیت اخم تخم بزار سرملک

ن شوهرم ترس از این دارع ک طلاق بگیرم مهریع بگیرم

خب برای همین زده به اسم مادرش شما باید خیالش راحت کنین که رفتنی نیستین الان با بحث وجنگ دعوا اون مطمئن میشه دنبال مهریه ایی دیگ عمرا بزنه به اسم خودش

ب روش نیارم الانچیکار کنم پس

اگ بروش بیاری بخدا بدتذ میشه میگه این دختره میخا ماشین ازچنگم در بیاره اخه  این دوره کلا اینجور شدن البته بلانسبت شما و خودم و بقیه،،، بعضیا شوهر میکنن و طلاق میگیرن و هرچی یارو داره رو میگشن بالا میبرن خب این پسرا خم حق دارن خدایی  کل جوونی و کارشون رو گذاشتن تا ی ماشین خریدن ت این گرونی..

ارومم اروووم نرمش کن اول سعی کن اسم طلاق دیگ نیاری  بقیش خودش درست میشه… همه دعوا دارن بحث دارن ولی قرارنیست. تا ی دهوا میشه بگی ای طلاق و مهریه و فلان

پدرمادرامونم بعد۴۰سال هنوز دعوا دارن

مامان بابای خودم همی الان ی ساعت پیش باهم قهرکردن و ده دیقه پیش اشتی کردن🤣😂

اگ بروش بیاری بخدا بدتذ میشه میگه این دختره میخا ماشین ازچنگم در بیاره اخه این دوره کلا اینجور شدن ...

حرفات خیلی خوب بود

ارومم کرد 

منطقیه اره راست میگی

مرسی ازت🙂❤️

خب رنگش رو زودتر بگو تاپیک اسی خراب میشه با پیامای مابا کامپیوتر اومدی؟

نه با گوشی با کپی پست از کلمه رنگی کپی کردم اول جمله موقع نوشتن الصاق می کنم جمله ام رو مینویسم بعد کلمه الاق شده رو از اول جمله پاک می کنم میفرستم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
ن شوهرم ترس از این دارع ک طلاق بگیرم مهریع بگیرم

ضمنا سوره مزمل رو‌ هروقت دیدی میخا بحث کنین بخون

خیلی معجزس

از تو سایت  بزن سوره مزمل و ازش اسکرین بگیر. خیلیی کمه خیلی کم

تونستی هرروز بخون هرروز..معلومخ اول زندگیته و  حالا همش دعوا دارین

حرفات خیلی خوب بودارومم کرد منطقیه اره راست میگیمرسی ازت🙂❤️

بوس💋خوبش کن‌ت میتونی

من تازه بعداز۹ماه تونستم ی سگ رو خر کردم🤣😂سگ ک میگم ینی داد و جیغ وفحش اول زندگی اصلا روانی بود البته شوهر من خانوادش خراب بود خب واسش عادی شدت بود فحش اینا

ووو دیگ خرش کردم ادمش کردم🤣

2810