2777
2789
ضمنا سوره مزمل رو‌ هروقت دیدی میخا بحث کنین بخونخیلی معجزساز تو سایت بزن سوره مزمل و ازش اسکرین بگی ...

باشه میخونم

مشکل من اینه ک سیاست ندارم،با هر حرفی زود دعوا میگیرم و میگم طلاق میخوام 

حق میدم بی اعتماد باشه

ولی خب دست خودم نیست

بوس💋خوبش کن‌ت میتونیمن تازه بعداز۹ماه تونستم ی سگ رو خر کردم🤣😂سگ ک میگم ینی داد و جیغ وفحش اول زن ...

خداروشکر بازم،چجوری اینکارو کردی😂🤦🏻‍♀️

درخواست دوستی بدم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر بازم،چجوری اینکارو کردی😂🤦🏻‍♀️درخواست دوستی بدم؟

بده عزیزم

چندماهه ازدواج کردی؟و چندسالتونه هردو

من‌یکم این سایت و اون سایت همین جرفا رو بخم زدن گفتن دعوا نکن خررررش کن و مرد خیلی خوب خرررمیشه

و اولش ب اندازه گافی دعوا کردم اونقد دعوا ک سیر شدم و‌دیگ وقتش رسید ک خرش کنم😂😂😂دعوای ما سر خواهر عفریطش بود

شوهر داررره هاا همه کاراشو مینداخت گردن شوهرم شوهربیچارم بیکاررمیشد که شوهر عفریطه خانم از کارش نمونه و‌پولش کم نشه

دیگ اولش فقط جسغ دعوا حق نداری فلان کار کنی غلط میکنی اسن کار کنی ریدم دهن خاهرت و این چیزا😂و همش دعوا بدتر میشد

جالب اینجاس ب خواهرشم دعوا میکردمااا میدونس این کاراش باعث دعوای ماس ولی عین خیالش نبود و‌ همشم خودشو بهترین ادم میدونست ک ما خیلی ادمای خوبی هستیم!!! و خلاصه ی مدت با شوهرم اروووم حرف زدم (عزیزم ما نمیتونیم فلان کارکنیم عزیزم اجاره ها موندن! امروز فردا بچه دار میشیم بچه من پولش کمتراز بچه فلانی باشه؟؟؟  و این چیزا))) ضمنا این کلمه خیلی تاثیر داره رو زن و شوهرا((((( هرچند وقت یکبار با لحن ملیح بگو عزیزم من و تو هدفمون یکیه و زندگیمون یکیه من دشمنت نیستم و توم دشمن من نیستی  به هم اخترام بزاریم و ب حرف هم گوش بدیم اگ من چیزی بت میگم بخاطر اینه ک خوبیتو میخام من دشمنت نیستم())))) این خیلی حوبه

ولی تو یکم زمینه رو خراب کردی اول زمینه رو درست کن( بفهمه طلاق بگیر نیستی )

شما خودت شاغل بودی ماشین میخریدی میزدی به اسم شوهرت؟

معلومه نه

وظیفه ی اونه ولی وظیفه ی من نیست

شوهره من هم خونشو هم ماشینشو به نامه من زده مونده مغازه هاش و موتورش که اونارم بامرور زمان میگم بزنه خب بالاخره منم توخونش زحمت میکشم اونم باید ارزش زحماتمو بدونه