2777
2789
اسی سیاست داشته باش...ببین شوهرت خرجت نکنه اررشتو نمیدونه...و نمیفهمه..چیزی به اسمت نزنه بدون اولویت ...

عصابم نمیکشه 

نمیدونم چیکار کنم

الان ک فهمیدم ب هم ریختم

زیاد اهل دعوا هستم تا اینکه سیاست داشته باشم

بنظر من اصلا به روت نیار که فهمیدی فقط همش به شوهرت بگو بدون تو نمیتونم زندگی کنم خیلی دوست دارم تا همبشه باهات میمونم بعد مخشو بزن ماشینو عوض کنین مطمئن باش از تو خیالش راحت باشه به اسم خودش میزنه حتما هی گفتی مهریه مو میگیرم اونم ترسیده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوشته های ما ریزتر از شماست

این رو نمیدونم چطور درشت شده 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
بنظر من اصلا به روت نیار که فهمیدی فقط همش به شوهرت بگو بدون تو نمیتونم زندگی کنم خیلی دوست دارم تا ...

واااای چجوری خودمو نگه دارم

اصلا نمیتونم حفظ ظاهر کنم

واااای چجوری خودمو نگه دارماصلا نمیتونم حفظ ظاهر کنم

اسی خب انقد گفتی طلاق و مهریه خب ترسیده دیگ فرض کن بنده خدا کلی پول جمع کرده ماشین خریده حتی ی پراید هم باشه مبشه۲۰۰ میلیون

خب ازت ترسیده

اون  کاربر راست میگه

از راه دعوا وارد نشو

اروم اروم‌‌اول از خودت مطمینش کن بعد 

اول این ترسی ک از خودت زدی تو دلش رو بیرون بیار

بعد میزنه ب نامت

نترس مردا خر تر از اون چیزین که فکر میکنی

منم اولا مث تو بی سیاسیت بودم و فقط تا کوچکترین چیزی میشد فقط مث خررر عربده میکشیدم😐😵‍💫🤣ولی الان یادگرفتم. اول کنترل کن خودتو

و‌از راه اررمش درستش کن

2810