2777
2789
عنوان

چرا اینقدر نی نی سایتی ها بدشون از معلما میاد😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 68 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بجز تعطیلی هیچی یاد بچها نمیدن واقعا حلالشون نباشه اون پول مفتی که میگیرن اکثرا

🤦🤦من معلم با وجدان زیاد داشتم

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

شراره باید حرفمونوبزنیم دیگه😂

کار خوبی نیست معلمی قبول دارم خیلی اعصاب میخاد

🤍💜💙❤💜🤍💙💜❤🤍💜💙🤍💜🤍❤💙🤍

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

به خاطر اینکه علی رغم اینکه ادعای فرهنی بودن دارید ادبیات خوبی ندارین، دوازده سال بچه ها رو مورد توه ...

وای چقد حق گفتی

معلمای ابتداییم انگار نه انگار آدمیزاد بودن. روانی بودن به معنای واقعی

وحشی و بی ادب و تنها هنرشون داد و فریاد کشیدن بود

به جز دوتاشون که واقعا ماه بودن و نمیخوام بگم همشون بد بودن

اما کاش اینجور روانیایی هیچوقت معلم نمیشدن

حالا بزار سال بعد کنکور بدم شاید شدم😂

بیا هنوز کنکورم ندادی و بیرون گود نظر میدی 

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

جدیدا ک معلما اصلا تدریس نمیکنن رسما یه دور تو کلاس توضیح میدن بقیشو میریزن سر مادر بیچاره۹۰ درصدشون ...

😢 حق دارین منم کلاس سوم ابتدایی که بودم معلمم افسردگی داشت سر بچها خالی میکرد که یکیش من باشم حالا خودم در شرف معلمیم اما دوست ندارم دانش آموزی معذب باشه که نتونه راحت سوال بپرسم دانش آموز حقشه سوال بپرسم معلمم وظیفه شه جواب بده

میدونم بابا اون خانم دنبال حاشیست

🤦گویا کنکورم نداده هنوز

اصلا با سوالات دینی انتخاب نمیکنن حافظ کل و فرمانده و بسیجی فعال میشناسم بخاطر کمی نمره علمی رد شدن( ...

یه عکس از برگه اخراج یه دانشجو فرهنگیان الان وایرال شده بخاطر حجاب اخراجش کردن

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
وای چقد حق گفتیمعلمای ابتداییم انگار نه انگار آدمیزاد بودن. روانی بودن به معنای واقعیوحشی و بی ادب و ...

فک کن زمان ما لای انگشت دختر بچه هشت ساله دوتا خودکار میگذاشتن ، دست بچه ها رو می گذاشتن توی برف بعدش چوب می زدن تا دردش بیشتر بشه به خدا ماهایی که درس هم می خوندیم شاهد شکنجه شدن همکلاسی همون بودیم نفرت داشتیم از هر چی معلم و مدرسه اس.. من نمیدونم چرا بهشون میگن فرهنگی

2810