2777
2789
عنوان

چرا اینقدر نی نی سایتی ها بدشون از معلما میاد😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 68 پست
فک کن زمان ما لای انگشت دختر بچه هشت ساله دوتا خودکار میگذاشتن ، دست بچه ها رو می گذاشتن توی برف بعد ...

مطمئنا اونا الان خودشون از عذاب وجدان زندگی ندارن

یه معلم خالم داشت انقد کتکش میزد الان هر روز یکی رو میفرسته حلالیت بطلبه ولی خالم میگه نمیبخشمت امیدوارم تاوانشو بدی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار خوبی نیست معلمی قبول دارم خیلی اعصاب میخاد🤍💜💙❤💜🤍💙💜❤🤍💜💙🤍💜🤍❤💙🤍

معلمای خوب زیادداریم اوناهم مشکلات خودشونودارن برااداره کلاس یه اعصاب فولادین میخواد.ولی لحن اسی بدبود .

چون اکثراا پول مفت میگیرن الهی زهرشون بشه و سواد ندارن واقعا اکثرا

من تمام دستاوردهای بزرگ زندگیم رو مدیون معلم ها و اساتید خوبم هستم

چقدر واضحه که حالتون خرابه و متوجه نحوه حرف زدنتون نیستید 

معلمای خوب زیادداریم اوناهم مشکلات خودشونودارن برااداره کلاس یه اعصاب فولادین میخواد.ولی لحن اسی بدب ...

اصلا قیاس جالبی نبود معلمی چه ربطی به شرکت نفتی داره ؟ حداقل معلمی رو با پرستاری مقایسه میکردن بهار بود چون کار هردو خیلی حساس و کلا باید اعصاب روان خوب داشت توی این کارها

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
فک کن زمان ما لای انگشت دختر بچه هشت ساله دوتا خودکار میگذاشتن ، دست بچه ها رو می گذاشتن توی برف بعد ...

بیشتر به ساواکیا شبیه بودن😂

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

بیشتر به ساواکیا شبیه بودن😂

نه عزیزم بیشتر به ارزشی ها شبیه بودن چون تو ارگان های دولتی ارزشی استخدام میشه، ناخون ها اگر بلند بود یه جوری ناظم از ته براشون میگرفت گریه دختره درمیومد، حق پوشیدن جوراب سفید، شلوار جین، بستن گیره مو نداشتیم اینا فرهنگی بودن