2777
2789

یعنی میگه بیا باپدر مادرم؟ 

واحد جدا داره؟ یوقتایی واقعا تو هزینه صرفه جویی میشه مستاجری نکشی، ولی بچه ننه بودن و وابستگی با زندگی کردن کنار خانواده همسر تفاوت داره

در ضمن تو سازگار نیستی، فقط خودتو کم میبینی، همه بچه ها حق دارن کودکی خوبی کنن، سازگاریه چیه بابا

خب این از اول همه چی هم گفته فردا خسته بودی خاستی استراحت کنی میگه از اول گفتم باید پیش مامانم باشیی ...

من چی بگم والا. همکاره بعد گفت با مامانت صحبت کن اینا که بیایم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی میگه بیا باپدر مادرم؟ واحد جدا داره؟ یوقتایی واقعا تو هزینه صرفه جویی میشه مستاجری نکشی، ولی بچ ...

اره عزیزم حرفت کاملا درسته. من خودمو کم میبینم اما چیکار کنم عوض نشدم که نشدم

من چی بگم والا. همکاره بعد گفت با مامانت صحبت کن اینا که بیایم.

مثلا از شغلت کوتاه نیا برو با مامانش زندگی کن 

یا بگو میام ولی فقط شبا میریم پیش اونا من دوست دارم مستقل باشم از اول سختگیری کن اگه دیدی خوب بودن صب تا شبم پیششون باش 

چرا جدی باشین خبایشون هم چطوره اگه ایمانش خوبه برو انشاالله خوشبخت باشیداین ۳تاکتاب و بخونین زندگیتو ...

عزیزم خونه و ماشین نداره ایمان و عمل صالح الان اولویت نیست. باید بتونیم زندگی کنیم تو این شرایط اقتصادی . 

عزیزم خونه و ماشین نداره ایمان و عمل صالح الان اولویت نیست. باید بتونیم زندگی کنیم تو این شرایط اقتص ...

من میگم نکن بدبخت میشی پسره عرضه نداره 

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

مثلا از شغلت کوتاه نیا برو با مامانش زندگی کن یا بگو میام ولی فقط شبا میریم پیش اونا من دوست دارم مس ...

والا جوری که من حس کردم بااین محدودیتایی که گفته میخواد کمک دست مادرش بشم. اصلا خودش 11 میگیره بعد بااین میخواد خرج منو خواهر هشت سالشو پدرمادرشو بده خب نمیشه

عزیزم خونه و ماشین نداره ایمان و عمل صالح الان اولویت نیست. باید بتونیم زندگی کنیم تو این شرایط اقتص ...

زندگی هم میکنین مهم ایمانه

بقیش خدابزرگه 

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

2810