2777
2789
والا جوری که من حس کردم بااین محدودیتایی که گفته میخواد کمک دست مادرش بشم. اصلا خودش 11 میگیره بعد ب ...

خب میتونی؟؟فردا اون عروس میاد باید شما ازش پذیرایی کنی سختت نیست؟؟خودت با اون مقایسه نمیکنی ک چرا اون کار نمیکنه چرا اون مستقل وووو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من درست نشدم این اخلاقم کار دستم داده

ببین الان اگه مثلا همه کارای خونتون انجام میدی واسه مامانت و خواهر برادرات فردا ازدواج کردی واسه فامیل شوهر و جاری خیلی فرق میکنه ...خیلیا خوشبختن خیلیااا فقط باید شرایط بسنجی من اینکه گفته باید پیش مامانم باشی بیشتراوقاات ب نظرم سخت زن و شوهر خلوت میخان همش ک رابطه نیست خیلی وقتا باید تنها باشن وقتشون تنهایی بگذرونن

پسرخوبیه آخه.مودبه تمیزه باادبه.نمیدونم

خیلی فکر کن راجب بهش 

اگه خانواده ای هستن که می‌دونی قراره خیلی بهت احترام بزارن و دوستت داشته باشن به نظرم خوبه اما اگه می‌دونی قرار نیست بهت احترامی گذاشته بشه و همسرت هم آدمی نیست که دنبال نون و زندگی باشه قبول نکن به نظرم اذییت میشی 

این ازدواج خیلی ریسکش بالاست خصوصا اگه همسر آیندت دلش بخواد تا آخر عمر زیر یک سقف زندگی کنید با پدرشوهر مادرشوهرت و دنبال پول درآوردن و ماشین خریدن و این چیزا نباشه اگه خونتون مستقل باشه و طبقه بالای خانواده همسر باشید و همسرت دنبال پول و ماشین هم باشه باز شرایط یکم بهتره

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛