2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو واحد خونوادش باید زندگی کنی یا واحداتون جداس؟اگه یکیه که همون مجرد بمونی شرف داره

نه میگه یه طبقه بالا دارن ولی میگه دیگه شب میریم بالا. میخواد همش پیش مامانش باشیم

ایمانش چطوره نماز خون هست؟خودتون چی

ایمانش خوبه منم اوکی ام. ولی من از اون مذهبیای جدی نیستم عادی ام گاهی مانتویی گاهی چادری البته فقط سرکار با لباس اداری مانتوییم

لابد خونواده خوبی داره نمیدونم. پسره که تو محیط کار خوبشو میگن ولی خودش نون آور خونوادشه

خونواده خوب یعنی بدونه شما اگه کنارشون هستین اما زندگیتون مستقل دخالت نکنند اگه روزای تعطیل تا ۱خوابیدی غر نزنند بخای با دوستت بری کافه ماامانش یقت نگیره کجا میری ..خونوادت بیان سربزنند نگن اینا چرا میان وووو.خیلی از جوانب خودتون باید بسنجید ...

اخلاقش چطوره؟ کار داره؟ بعدا درآمد داشته باشه یا پول دستش بیاد ممکنه خونه رو جدا کنه؟؟

اخلاقش خوبه. البته تو برخورد با بقیه دیدم. کارشم کارمنده دیگه. من مامام. من حقوقم بالاتر از اونه یکم. یکم ها شاید در حد یه تومن

ایمانش خوبه منم اوکی ام. ولی من از اون مذهبیای جدی نیستم عادی ام گاهی مانتویی گاهی چادری البته فقط س ...

چرا جدی باشین خب

ایشون هم چطوره اگه ایمانش خوبه برو انشاالله خوشبخت باشید

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه

۳دقیقه درقیامت 

شنود 

تقاص 

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

نه میگه یه طبقه بالا دارن ولی میگه دیگه شب میریم بالا. میخواد همش پیش مامانش باشیم

خب این از اول همه چی هم گفته فردا خسته بودی خاستی استراحت کنی میگه از اول گفتم باید پیش مامانم باشییی ..چرا پسره فقط شرط گذاشته واستون 

اخلاقش خوبه. البته تو برخورد با بقیه دیدم. کارشم کارمنده دیگه. من مامام. من حقوقم بالاتر از اونه یکم ...

تا اینجا اوکی ، ممکنه بعدا خونه رو جدا کنه ، اصلا باهاش صحبت کردی ببینی هدفش برای خونه داشتن یا نداشتن چیه؟ میخواد همینجا بمونه یا ته؟

2810