2777
2789
عنوان

دخترای مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2363 بازدید | 252 پست
منم وقت ندارم ولی سال یه دفعه ممکنه دوستام ببینم ده بار بهم زنگ میزنن اونم برای ساعت ۶ عصر

خب باهاشون صحبت کن بگو مامان عزیزم  نمیشه اونجا راحت صحبت کنم و سروصدا هست و از این بهانه ها... خودم بهت پیام میدم یا رنگ میزنم پیش بقیه وجه خودت بد میشه و..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو من به اندازه کافی بزرگ شدم قرار نیست بیرون تو جای شلوغ هیچ خطری تهدیدم کنه

نمیدونم واقعا 

فعلا درگیر درسم ولی بعدش می خوام اساسی صحبت کنم از نداشتن آزادی جایی رفتن خیلی اعتماد به نفسمو اورده پایین 

کلا خوب نمیدونن دختر تنها بره بیرون 

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 
ن حسابدار نیستم ، ۱۲ میگیرم

درکت میکنم شرایطت سخته 

ولی برای همین حقوق خداروشکر کن 

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 
منم آزادی که حق طبیعیم هست ندارم میفهمم چی میگی ولی من شاغل نیستم فعلا درس میخونم و یه حرفه می خوام ...

امیدوارم زودتر به اون چیزی که میخوای برسی ، من که نمیتونم جدا زندگی کنم بهم میگن شوهر کن راحت شی ولی آخه شوهراشون هم به درد نمیخوره همونقدر امل ، چجوری میتونم یکی پیدا کنم

منم که همین میگم هرچی داغون هس میاد برام

نه منظورم اینه همه پسرا حتی اگه خراب باشن هم باز دختر چشم و دل پاک می‌خوان ولی منظورم این نیست که تو هم قبول می‌کنی منظورم اینه چون میگی مورد خوب نمیاد میگم ربطی نداره که حتما بری سفر و اینا بدون اطلاع خانواده 

امیدوارم زودتر به اون چیزی که میخوای برسی ، من که نمیتونم جدا زندگی کنم بهم میگن شوهر کن راحت شی ولی ...

ممنون گلم ،برای توهم همینو حتی بهترش از خدا می خوام 

من واقعا نمیدونم با این شرایط قراره چی بشه 

ولی وقتی شروع کردم تلاش کنم برای هدفی که انتخاب کردم از خدا و امام رضا از ته دلم خواستم دخترایی مثل خودم کمک کنن برسن به چیزی که می خوان و حقشونه 

امیدوارم بشه... 

خوب بایکی برو تورابطه مشکلی نداره البته شرایط منم مثل خودته همش سرکارو خونه تفریح ندارم

اعتماد به نفسش ندارم میترسم طرف ولم کنه چند مورد همکارام معرفی کردن ولی گفتم ن میترسم طرف از من خوشش نیاد سوژه بشم ، خودم انقد جدی هستم خیلی کم پسرا میان سمتم 

امیدوارم زودتر به اون چیزی که میخوای برسی ، من که نمیتونم جدا زندگی کنم بهم میگن شوهر کن راحت شی ولی ...

یه وقت برای اینکه مثلاً آزادی پیدا کنی نری شوهر کنیا از چاله درمیای میوفتی تو چاه صبر کن یه پسر درست و حسابی بیاد سنت هم 25چیزی نیست که کمه

2810