2777
2789
عنوان

دخترای مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2457 بازدید | 252 پست
عزیزم من دختر مجردی . ببین زندگی تو هیچوقت مقایسه نکن امروز یه چیزی دیدم ک کلا نگاه مو عوض کرد منم م ...

آخه مگه من چقد قراره کار کنم الآنم برای این میرم که جهیزیه بخرم اینا بتونن راحت شوهرم بدن ، بعدشم بشینم تو خونه پسر مردم ، وقتی به این چیزا فک میکنم دلم میخواد بمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم همیشه خواستم با دوستام جایی برم بابام گفت باشه خودم میبرم من مبه غرورم بر میخورد سنم که خیلی ...

بگو من به اندازه کافی بزرگ شدم قرار نیست بیرون تو جای شلوغ هیچ خطری تهدیدم کنه 

راستش اصلا دوستی ندارم ، فقط یه دوست از بچگی داشتم که اونم گفتم تاپیک های قبلی یه گندی زده دیگه دلم ...

با مادرت بشین و صحبت کن و بگو که پس فردا خواستم ازدواج کنم بلد نباشم گیلم خودمو از آب بکشم بیرون که کلاهم پس معرکه است و باید باز برگردم پیش خودتون بگو دیگه به سنی رسیدم که خوب و بدو میتونم تشخیص بدم و...از این حرفا و خودت هم کم کم برو بیرون برای خرید و پیاده روی و....

منم خانواده مشکلی نداره ولی واقعا وقت نمیکنم نمی‌دونم بقیه چجوری همش بیرونن و مسافرت و...

منم وقت ندارم ولی سال یه دفعه ممکنه دوستام ببینم ده بار بهم زنگ میزنن اونم برای ساعت ۶ عصر

ولی با اینکه آزادی دارم اما خودم صدساله با رفیق مسافرت نمیرم من خونوادم چون منو میشناسن اختیار رو دست خودم گذاشتن سفر با دوست رفیق امن نیس مگر کسی که خونوادت و خونوادش همدیگرو بشناسند اگه تو مسیر خطری پیش اومد مسئولیت بگیرن وگرنه بازم در هیچ حالتی تو سفر هیچکس مسئولیت مسی رو نمیپذیره

2810