2777
2789
مطمین باش اینم نشه بهترش نصیب میشه چون رضابت خدا درنطر گرفتم شماهم حرص نخور خودش خواسته منو که مونده

🤣🤣🤣🤣🤣🤣از این تیپ امثال تو یه عمر دوری کردم چون خوب بلدن کجا خدا خدا کنن

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه بی منطق میگی

حرف حق تلخه 

بی منطق خانوادت بودن که بیچارت کردن بنده خدا اونم مفت مفت 

جوونی تو دادی رفت دختر مردم رو هم حق الناس به گردنت دیگه نمیخوادت 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
حرف حق تلخه بی منطق خانوادت بودن که بیچارت کردن بنده خدا اونم مفت مفت جوونی تو دادی رفت دختر مردم رو ...

اگر دوست داشتن واقعی باشه و بدونه واقعا میخوامش میمونه چطور این همه عشقا برای هم صبر میکنن من شاعل بودم دانشجو بودم دوتا خانواده چرخوندم خودشم دیده که مونده

دور که نبودیم از هم 

یلی جاها بهش کمک کردم تا پیشرفت کنه 

من میگم مشکل اصلی خودم بودم 

خب درستع خودخواهی کردن ولی ادمی که خانوادشو ول کنه به نطر خودت میاد زنشو نگه داره ؟؟؟؟

خودش شاعل و شرایطش مثل من بوده بدشم با تمسخر کردن و توعین به دیگران و قصاوت بیجا چیزی درست نمیشه 

نذار باور کنم فقط اگه ناراحت نمیشی خواهرانه میخوام در جواب بگم زارت واقعیت ۳ سال طول کشیده الکیت چقد ...

دست خودم نبود اگر بود که الان سه سال جلو بودم 

چیکار میکرم مثل بی خانواده ها میرفتم؟؟بدا به مشکل خوردیم چی عمون خانواده کلی سرکوفت میزنن