2777
2789
عنوان

در جلسه‌ی خواستگاری چی بگیم (آموزش)

| مشاهده متن کامل بحث + 4123 بازدید | 356 پست

حضور در جنگ

• شوهرم میخواد مدافع حرم شه و به من نگفته بود

ترک ارتباط با اقوام

• با همه اعضا خوانواده اش قطع ارتباط کرده
  • خونه هیچ کدوم از اقوامم نمیره، فقط خونه برادر و خواهرهاش و برادر و خواهرهای من

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.

بیشتر ببینید

نگه داری از حیوانات

• نمیذاره من سگ و گربه و قناری بیارم توی خونه
  • شوهرم اصرار داره که توی خونه مرغ بگیرم و بزرگ کنیم تا برامون تخم بذارن. من متنفرم و توی خونه سر مرغ و خروس جنگ داریم.
  • شوهرم میره شکار. من بشدت مخالفم و میدونم بعدا1 تاوان میده

اهداف پنهان در ذهن

اهدافی که در ذهن داریم ولی هنوز اونها رو عملی نکرده ایم و فکر میکنم که درصد عملی کردن آنها کمه به همین دلیل نمیگیم و این نگفتن بعدا در زندگی چالش ایجاد میکنه.

• مثلا کسی که به مهاجرت فکر میکنه و اگر شرایطش به وجود بیاد مهاجرت میکنه ولی در جریان خواستگاری چون احتمال اون رو کم میبینه، نمیگه ولی پس از زندگی وقتی که شرایطش فراهم میشه و قصد مهاجرت داره با مخالفت همسرش مواجه میشه
  • من لب پایینم خوب بود ولی لب بالاییم نازک بود. رفتم کمی ژل زدم خوب شد. قبلش بهش گفتم میخوام ژل بزنم، جدی نگرفت. اومد خونه کلی قشرق به پا کرد. هر چی از دهنش در اومد، بهم گفت. میگفت هزار تومن هم بهت نمیدم. دیگه زنگ میزنم به پدر مادرت میگم. با حرفاش کلی استرس بهم داد. الان سه روزه باهام اصلا حرف نمیزنه. من حتی اختیار بدن خودمم ندارم لعنت به من با این ازدواجم.
  • شوهرم موقع خواستگاری به من نگفته بود که میخواد نونوایی بزنه. قبلا توی نونوایی کار میکرده الان برای اینکه درامد بیشتری داشته باشه. نونوایی زده و ما کلا دو تا اتاق داریم و در یکی از اون اتاق ها نون میپزه.

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چند همسری و خیانت

• دائم داره درباره‌ی زن دوم و صیغه کردن با من شوخی میکنه.
  • اگه من ازش چیزی ببینم میگه که من نبودم، پسرخالم بود، دوست دختر دوستمه، اون گفت امتحانش کن، همکارم با گوشی من پیام داد، فقط خواستم بفهمم کیه
  • امشب شوهرم همش گوشیش رو اونوری میگرفت و تازگیا رمزشم عوض کرده بود. وقتی حواسش نبود نگا دستش کردم و رمزش رو یادگرفتم. بعد که خوابید رفتم روگوشیش دیدم، کافه چت نصب کرده و به چند تا دختر پیام داده.
  • یواشکی با هر کی گیرش بیاد چت میکنه. بعد به غلط کردم میوفته. چت هم در حد سلام علیک چطوری و چند تا جمله احساسی. بدون حتی دیدن عکس و رد شماره. روانیه
  • شوهر من اول زندگی انقدر هول و خیانتکاره، هر زنی رو میبینه الکی میگه مجرده حتی یه حلقه نمیندازه. اگر خدایی نکرده طرف بفهمه متاهله، بهش میگه انتخاب مادرم بوده باهم سردیم و نمیتونیم و رابطه داشته باشیم.
  • شوهرم با دوس دختر قبلیش حرف میزنه.
  • دائم توی کانال های صیغه یابی عضو میشه
  • چند روز پیش اتفاقی فهمیدم شوهرم عضو سایت همسریابی شده و تمام مشخصات فردیش رو درست نوشته. فقط درامد و ماشینش رو بالاتر زده وگفته مطلقست. ازش متنفر شدم.
  • از وقتی بچه دار شدیم، شوهرم همیشه بهش میگه اگه نیای بغلم یا اگه نیای بوس بدی، میرم دختر همسایه رو بوس میکنم. من خیلی از این حرف بدم میاد شوهرمم مدام میگه. هزار بار به روشهای مختلف گفتم نگو! آروم، با دعوا، مقابله به مثل، بی توجهی، مستقیم و غیر مستقیم رسوندم که نگو ولی باز تکرار میکنه.
  • همسرم بوتیک لباس زنونه داشت. از یه خانوم که مشتریشون بود پیشم تعریف کرد. من به روی خودم نیاوردم و جوری رفتار میکردم که اصلا برام مهم نیست.  این کارش هر روز ادامه داشت و دیگه مطمئن شدم که چقدر این آدم هوله  حتی رفیقم اومد خونم تا بهم تبریک بگه. وقتی رفت همسرم گفت چرا تا الان مجرد مونده خوشگلم که هست. همش از اندام بقیه از رنگ پوستشون از تیپ و استایلشون و ....حرف میزد و من سکوت میکردم چون من باور داشتم که هیچ چیز کم ندارم و مشکل از این آدمه، انقد ادامه داد تا این کاراش باعث شده بود اعتماد بنفسم کم بشه و من مدام به فکر تغییر دادن خودم بشم. همسرم با برادرش تو بوتیک شریکن. فروشندشون همه خانومه من یه پیج فیک هم دارم با همون پیج فالو دارم یعنی نمیشناسه که منم. دیدم استوری گذاشته دارن قهوه میخورن بومرنگ گرفته قهوه رو میزنن به هم. همسر منم تگ کرده با پیج اصلیم رفتم دیدم همسرم استوری نداشت یعنی منو هاید کرده بود که استوریش رو نبینم. استوری اون خانم رو با همون پیج فیکم ریپلای کردم و گفتم با همه انقد راحتی گفت با همه که نه استیکر خنده گذاشتم گفتم کاملا مشخصه گفت باید جواب پس بدم؟ گفتم در جریانی که فلانی زن داره گفت سرطان که نداره. دقیقا روز ولنتاین دیدم اون خانوم استوری گذاشته از یه خرس قرمز با یه جعبه پر از شکلات و از شو.هرم تشکر کرده. همسرم ولنتاین برای من هیچی نگرفت. شوهرم رفته بود حموم. رمز گوشیش رو دارم روبیکا و تلگرامش رو گوشی خودم وصل کردم. چت هاش رو با اون خانومه خوندم خیلی چتاشون زیاد بود از چتاشون متوجه شدم رابطه جنسی هم با هم داشتن و وقتایی که به من میگفته میرم دنبال جنس میرفته پیشش

بیشتر ببینید

اعتیاد

• شوهرم قبل نامزدی قلیان میکشید. حین نامزدی این موضوع رو به من گفت و من گفتم که باید ترک کنی چون واقعا ناراحتم میکنه اونم گفت باشه کم کرده ولی ترک نکرده
  • شوهرم شیره کشید. چند وقتی بود سرما میخورد میگفت بکشم خوب میشم. ولی جدیدا زیاد شده همشم بهانه اش اینه سینم چرک کرده. من میترسم معتاد بشه هر دفعه بهش تذکر میدم امروز ک دوباره گفتم گفت بتوچه
  • تفننی تریاک میکشه
  • سیگار میکشه. دهنش بدی سیگار میده وقتی بغلم می‌کنه و بوسم می‌کنه حالم بد میشه
  • یه ساله عروسی گرفتیم از همون اول عروسی متوجه شدم ان تی مصرف میکنه (ان تی مثل ناس میذارن زیر لبشون و اعتیاد اوره) بارها بهم قول داده بذاره کنار ولی نذاشت دفه قبلی که دیدم انقدر جوش زدم که بیهوش شدم همه خانوادش فهمیدن شوهرمم گریه میکرد میگف گوه خوردم دیگه نمیکنم میگفت غلط کردم خلاصه من بارها بهش میگفتم اگه اذیت میشی تا بریم پیش دکتر میگف من در اون اعتیاد ندارم بهش که اذیت بشم خلاصه الان بعد دوماه دوباره تو جیبش دیدم من نمیتونم اینجوری زندگی کنم باهاش
  • ۳ سال هست که ازدواج کردم ۷ ماه پیش به طور اتفاقی دیدم همسرم تو خونه داره تریاک میکشه
  • به متادون/  فنتانیل/ ترامادول اعتیاد داره

بیشتر ببینید

مشروب

• انقدر که مشروب میخوره عاجزم کرده. ماهی حداقل ۶ و ۷ بار میخوره‌. بد مستم هست یا چرت پرت میگه یا میشینه پشت فرمون گاز میده اصلا هم قبول نداره که رفتارش بد میشه تو مستی. تهشم با حس نارضایتی کامل باهام نزدیکی میکنه.
  • شوهرم هر شب با رفیقاش میره عرق خوری. هرشب مست میکنه و من واقعأ ازش متنفر میشم اون همه عشق یهو تو دلم تموم میشه. کار هر شبشه اما دیگه نمیتونم باهاش کل کل کنم فقط خودم داغون میشم میگه به تو ربطی نداره هرشب دوست ساعت عرق خوریه ولی عرق سگی نیست، ویسکی فک میکنم نه حالش خیلی خراب میشه نه هذیون میگه نمیدونم واقعا چیکار کنم با دوتا بچه. از این زندگی متنفرم

بیشتر ببینید

پول تو جیبی

• پول توجیبی یا نمیده یا خیلی کم میده. تو کیف پولم اندازه کرایه تاکسی پول دارم.
  • همیشه ۲ تومن برام واریز میکنه. گفتم این ماه 2500 برام واریز کن. گفت اینهمه مدت واریز میکردم. چکارکردی! چی برای زندگیمون جمع کردی؟ حداقل ۱۰۰ میلیون تا الان میبایست جمع کرده بودی. اهل زندگی و جمع کردن نیستی. یکی دیگه جا تو بود، الان به کجاها رسیده بودیم.
  • پول لازم داشته باشم اینقد باید بهش بگم و منتش رو بکشم تا بعد چند روز بده. حیفش میاد به من پول بده
  • یک پس اندازی داشتم. همسرم سر یک بحث کوچولو که حق با من بود گفت پولام بهم پس بده. منم سریع براش شبا کردم اما دلم خیلی سوخت. همیشه همینه. وقتی باهام بحث میکنه پولی که بهم داده رو ازم میگیره
  • بهش میگفتم تو که نمیذاری من برای خودم منبع درامد داشته باشم، حداقل  خودت اندازه‌ی یه کار پاره وقت بهم پول بده. خلاصه روی ۵ تومن توافق کردیم، هفته اول ٢ تومن ازش گرفتم ولی زیر بار بقیه اش نرفت. چند بار بهش گفتم من صبح تا شب بچه ها رو نگهدارم، اشپزی، گرد گیری، شست وشو و.... انجام بدم بخاطر٢تومن؟
  • شوهرم با کلی دعوا و جر و بحث بهم پول داده
  • یه پولی بهم میده و حساب کشی میکنه همش میپرسه چقدرش مونده یا چیا خریدی، بگم فلان چیز خریدم، همش غر میزنه برای چیت بود یک ماه پیش یه میلیون بهم پول داده بود اونقدر پرسید آوردم انداختم جلوش. گفتم نمیخوام بدبخت
  • هرچي ميخوام بخرم ميگه با خودم بريم بخر، بهش ميگم پول بهم بده كارت خاليش رو داده دستم، رفتم خريد كردم ديدم عدم موجودي
  • پول تو جیبی اصلا نمیده میگه هرچی نیاز داشتی به خودم بگو وقتی میگم میگه لازم نیست، واجب نیست که بخری
  • به شوهرم گفتم یکم تو کارتم پول بریز واسه خودم چندتا وسیله بخرم. گفت کلا کارت رو میدم بهت. من اونوقت باید واسه هر خریدم که بالای ۱۰۰ تومنه، زنگ بزنم و ازش رمز پویا بخوام. این کارت دادنش عملا کنترل کردنه. هر بارم که میپرسم چقد تو کارت پول هست؟ میگه چطور مگه؟ این"چطور مگه"  خیلی نفرت انگیز شده برام. علنا یعنی واسه چی میپرسی. خلاصه که نمیدونم چطور حالیش کنم هرماه خودش پول بزنه به کارتم.
  • امروز یه سطل خریدم با یه ظرف توی سینک و یه پارچ و چیزایی که تو خونه احتیاج داشتم. بعد شوهرم گفت که خوب ۳ تومن تو کارت واسم بریز. گفتم  ۳و۵۰۰ نیست ۲و ۶۰۰ هست. گفت چیکارشون کردی؟ گفتم خرجش کردم. احتیاج داشتم یه سری وسایل واسه خونه گرفتم. گفت تو اصلا پول نگهدار نیستی و انقدر نیستی که پول تو دستت باشه.
  • اول هر ماه بهم ۵۰۰ تومن میده. بعد میریم خرید؛ مثلا تیشرتی ۲۰۰ میشه، موقع کارت کشیدن میره جلو مغازه وامیسته میگه اول ماه 500 دادم که خودت بخری.

بیشتر ببینید

وام یا قرض

• دو قرون پول هم باسختی که جمع کنیم شوهرم میده به دوستاش یا نذری میده. هیچی تو زندگیمون نداریم. دوستاش به یه بهانه قرض ازش میگیرن ولی پس نمیدن. ازش سواستفاده میکنن. بعد هفده سال زندگی مشترک اجاره نشینیم با کلی بدهی. تنها تکه طلام رو فروخته امشب سه دیگ نذری درست کرده داده مردم
  • شوهرم حاضره من و بچم رو تحت فشار بذاره ولی پولی رو که به برادرش قرض داده، ازش نگیره.
  • شوهرم وقتی چیزی احتیاج داشته باشه نمیخره و به دوستاش میگه بهم بدین. بهش میگم خودمون میخریم میگه نه به دوستم گفتم بهم بده. گفته باشه بهت میدم. خیلی کارش زشته. خانوادگی اینجورین. خواهر اشغالشم شوهرشم پولداره، میره از همسایه ها لباس میگیره. مثل خود گداهان
  • از هرکی پول قرض کنه نمیده حتی اگه ده برابر اون پول بیاد دستش. چیزی نسیه بخره، نمیده باید طرف انقد زنگ بزنه. زنگ هم بزنه میگه باشه باشه چشم ولی دروغ دروغ. بهمن ماه بود یه بنده خدایی ک تو شهر ما غریبه از شهر خودش براش کره محلی اورد. من همون موقع گفتم پولش رو بدیا گفت میده. چند روز بعد گفتم دادی گفت اره. نزدیک عید دیدم همون طرف زنگ زد گفتم مگه ندادی گفت اوووو همون موقع دادم دوباره دیدم تو عید پیامک داد بنده خدا شماره حساب فرستاد گفتم تو که گفتی دادم جیغ و داد که اس ام اس اشتباهی فرستاد تو گوشی من چکار داری دو هفته پیش باز دیدم طرف زنگ زد بازم پیجوند گفتم چکار داشت گفت هیچی الان گوشیش رو دیدم ک امروز باز پیام دادم یعنی بیشعورتر آشغالتر از این مرد آدم هست
  • یه عادت خانوادگی دارن بصورت افراطی از هم دیگه قرض میکنن و بعد تو پرداخت قرض میمونن. برای همین همیشه مشکلات مالی دارن.
  • خیلی بی خداست. یک نفر ضامن وامش شده. هر چقدر میگه جلو حسابم رو دوماهه بستن، بیا وامت رو بده. نمیره بده با اینکه داره
  • وقتی پول میاد توی دستش به جای اینکه قرضاش رو بده وسیله الکی میخره. روی هوا زندگی میکنه.
  • شوهرم تمام زندگیش شده بده بستون از خواهر و برادراش و وام بانکها. بخدا دارم دیونه میشم. ۶ ماهه ازدواج کردم اومدم توی خانوادشون میبینم، بهم بده بستون مالی دارن. سکه قرض میدن بهم و روش سود میگیرن. طلا بهم دیگه میفروشن
  •       برادرم حدود ۱۵۰ میلیون از چند سال پیش به شوهرم قرض داده و هنوز طلب پولش رو نکرده با اینکه شوهرم وضعش خوب شده و میتونه پس بده
  • ۲۰۰ ملیون وام گرفت رفت مکه. در حالی که نه خونه داریم نه ماشین حسابی مارو توی فشار گذاشت

بیشتر ببینید

پس انداز

- هرموقع میخواد برام طلا بخره فقط دست دوم میخره تا بعدا بفروشه

- کارمند یه ارگان دولتی مهمه و در کنارش شغل ازاد هم داره. تمام درامدش رو میده برای خرید زمین. یه ماشین پراید قراضه سواره که تابستون کولرم نداره. 5 ساله ازدواج کردیم. هیچی ازش ندیدم تو زندگی. دندونام درد داره میگم پول بده درستش کنم میگه ندارم. یه تیکه طلا واسم تاحالا نخریده. گوشیم مال قبل ازدواجه. الان دقیقا یک ساله گوشت قرمز نخریدیم. مشکل دارم بچه دار نمیشیم حتی پول نمیده برم دکتر. تمام خرج منو مادرم میده از کفش و لباس و ... عیدی. پول نداد کفش خوب بخرم یه کفش داغون واسم خرید، ازدرد نمیتونم باهاش راه برم. دیگه خستم از این زندگی کوفتی. فکر کنم تا الان یه ۵_۶تایی فقط زمین و خونه داشته باشه

بیشتر ببینید

ولخرجی

• مگه دو نفرآدم چقدر میخورن! دوتا کاهو بزرگ خریده آورده. یه کاهو هم دو هفتس تو یخچاله. یک عالم سیب زمینی که جاشو ندارم میمونه گوشه آشپزخونه. همیشه خداهم دو ریال پس انداز نداره. هرجا میرم خودم باید دست کنم تو جیبم. اونم ایستاده خب پولات رو پس انداز کن یه جا رفتیم من دست نکنم تو جیبم. مرد منم احساس کنم مرد کنارمه دغدغه مالی نداشته باشم.
  • شوهرم خیلی ولخرجه. این ماه هزینه ها رو حساب کردیم و قرار شد ۲ تومن پس انداز و کنار بذاریم. فردا پنجمه و ما تو این ۵ روز ۲ تومن پس انداز رو غذای  بیرون خوردیم!!!! الان بچم لباس تابستونی نداره، خودم یه مانتو ندارم، دستمون تنگ بود دلم نیومد، ۵۰۰ بدم مانتو، شوهرم رفت ۶۰۰ داد غذای بیرون.  سه بار از اول ماه رفتیم، هر سری حدود 600.  اینقد اعصابم خورده که نگو! وقتیم میگم نمیخواد میگه تو خسیسی. همه چی میگیریم برای یخچال، خب یه روز مرغ و گوشته، یه روز سادس. اون روزی که غذای ساده داریم شوهرم نمیخوره. میره حاضری میخره هرچی توضیح میدم، بخدا نیازهای واجب تر داریم، فایده نداره. لحظه آخر گند میزنه.
  • شوهرم خیلی ولخرجه. آخر ماه میشه دیگه آه در بساط نداریم هر چی حقوقمون میشه همه رو الکی خرج می‌کنه. به این اون میده هر کی پول لازم داشته باشه آقا براشون خرج می‌کنه. بخدا هنوز ماشین نداریم خونمون کامل نیست مستاجر هستیم بعضی وقتا اجاره سه ماه خونه عقب می افته ولی آقا به این و اون پول میده. همش چیزای الکی می‌خره مثلا انواع نوشیدنی، انواع پفک، چیپس، تخمه هیچی پس انداز نمیکنه هر بچه ی از فامیل میبینه یا میاد خونه ما بهش پول میده مغازه هر چی بخوان بخرن ولی میگم مرد حسابی یه کم پس انداز کنیم مستاجریم خونه زندگی نداریم اصلن نمیفهمه
  • مدیریت مالی اصلا ندارن با اینکه پدر شوهر و مادر شوهرم هر دو شاغل بودن و الان باز نشسته شدن یه دکتر بخوان برن یا بخوان ماشین رو تعمیرگاه ببرن باید پسرشون پول بده تا ریال آخر پولشون رو خرج شکم و تفریح میکنن. شوهر من چون در چنین جوی بزرگ شده فکر میکنه زندگی همینه و نباید سخت گرفت. ولخرجی میکنه و آخر ماه، آه در بساط نداریم مستاجریم و خونه نداریم.
  • ما حدود ۵۰ میلیون بدهکاریم، بعد شوهرم گیر داده حتما باید تو این وضعیت داغون تولد سه سالگی بچم رو بگیریم و حدود ۳۰ تا مهمون دعوت کنیم و بهش سُرسُره کادو بدیم حدود ۳ تومن پول سُر سُره هست من راضی نیستم میگم یه تولد خانوادگی فقط خودم و خودت بگیریم. بعد به من میگه خسیس هستی.
  • پول جمع کن اصلا نیست حقوقش رو اول ماه بی حساب خرج می‌کنه. همیشه تا آخر ماه میمونیم.
  • همسرم یک عادت داره وقتی وارد مغازه ای میشه حتما باید خرید کنه اونم غیر ضروری. انگار غرورش با پیشخوان پر فروشنده بالا می‌ره پیش من. ولخرجی میکنه
  • شوهرم به شدت ادم بیخیالیه. هیچوقت به فکر اینده نیست و هرچی پول داشته باشه همین امروز خرج میکنه. هرچی دلش بخوادمیخره، از لباسش، از خوراکش، از باشگاهش از هیچیش نمیزنه برا زندگیش. واسه همین همیشه قسطامون عقبه. همیشه گرفتاریم و هرجا دعوت میشیم یه قرون پول تو جیبیمون نیست…عوضش من اصلاااا نمیتونم اینجوری باشم و همیشه با مدیریت پول خرج میکنم و خیلیییی وقتا از خودم زدم و همون یه قرون دوزاری ک بهم میده رو پس انداز کردم. همیشه به فکر بدهی و چک ها و قسطای عقب افتادم واسه همین اصلا ولخرجی نمیکنم و سرم پیش همه پایینه خونوادم همش میگن پس این به چی خرج میکنه که همیشه وضعتون اینه؟
  • خسته شدم دیگه از کاراش. همش برای چرت و پرت خرج میکنه تا پول دستش میاد میگه فقط خرج کنم چیزی به نام پس انداز کردن و زندگی جمع کردن براش مفهوم نداره.
  • اصلا مدیریت بلد نیست. بی هوا چک میکشه. پولی که نداره رو هم جلو جلو خرجش میکنه. خیلی خودخواهه و خواسته های خودش رو هرجور هست فراهم میکنه. بعد بدهی بالا میاره و مجبور میشه وسایل بفروشه؛ مثلا گوشیش رو یا سیستم ماشین و هرچیزی که قابل فروش باشه. الانم زنگ زده بدهی دارم باید گوشیم رو بفروشم.

بیشتر ببینید

برنامه خرید وسایل ضروری مثل ماشین و خونه

• یه ساله میگم وام بگیر ماشین بخریم. هی پشت گوش میندازه خسته شدم دگه هرکی بهمون میرسه تیکه میندازه و فاز نصیحت میگیره. از خونوادم دیگه خجالت میکشم بابت اینکاراش

بیشتر ببینید

مالکیت وسایل خریداری شده

• قرار بود طلاهام رو برای خرید خونه بدم و خونه سه دنگ سه دنگ به اسمم شه. خونه رو 6 دنگ زد به اسم مادرش. میگم بزن به اسم خودت، بهونه میاره! خیلی از تصمیمات مالیش رو مادرش میگیره. خیلی از وقتها هم تو روی مادرش وایمیسته که دخالت نکنه ولی خیلی جاها حرف مادرش براش وحی اسمونیه!! نمیتونه سر تصمیماتش به مادرش یا برادر بزرگترش نه بگه و تصمیم خودش رو بگیره!! برای خیلی مسائل بدون اطلاع من هزینه میکنه، بعد که انجام بده به من میگه
  • همسرم قبل از عقد گفت که مغازه داره خونه داره ماشین داره. بعد عقد معلوم شد که همه چی برای باباش بوده و این در اصل نوکریه باباش رو میکنه و یه پول تو جیبی میگیره ازش در حدی که اموراتش بگذره؛ تو این سه سال پدرم دراومد تا بهش بفهمونم قدر پولش رو بدونه و برای خودش کار کنه. بزور مجبورش کردم با وام ماشین بخره. اونم خرید و دوماه بعد تقدیم باباش کرد
  • شوهرم همه اموالش رو به نام خانواده ش میزنه.
  • یه ماشین خریده و به اسم باباشه میخواییم ماشین رو عوض کنیم و قراره که طلاهام رو بفروشم میگه که باید اون رو هم به نام بابام بزنیم.
  • اموالش دست برادرشه عین گداها زندگی میکنیم

بیشتر ببینید

شراکت با خانواده

• علت جدایی از همسرم این بود که چند سال با پدرش کار میکرد بدون اینکه باهاشون حساب کتابی بکنه هرچقدم بهش میگفتم ما آینده میخوایم و... اصلا عین خیالش نبود.
  • با داداشش شریکه اونوقت هرچی تو کار درمیارن میریزه کارت داداشش .من بهش گفتم مگه بچه ای از داداشتم که بزرگتری ...میگه تو کارت نباشه ما میدونیم چی کنیم
  • شوهرم میخواد با برادرش شریک شه ولی من راضی نیستم
  • پیش پدرش کار‌ میکنه و جز خرجی چیزی نمیاره توی زندگیمون و هممممه چیزش دست باباشه و اینجوری به شوهرم فهمونده که اموالت باید دست من باشه چون زنت قابل اعتماد نیست. شوهرمم قبول کرده و هرگز زیر بارش نمیره که پس بگیره

بیشتر ببینید

برنامه ریزی حقوق

• همه ی حقوقش رو قسط بسته و کل ماه با چند غاز زندگی میکنیم و شرایط زندگی خیلی برام سخت شده.

مطرح کردن با همسر

• هیچوقت نمیگه کی حقوق میگیره، چقدر میگیره، پولاش رو چکار میکنه
  • زنم پول های من رو میگیره تا پس انداز کنه، بعد وقتی ازش میخوام یه جور تند رفتار میکنه و حسابکشی میکنه انگار پول خودشه
  • حتی مادرش درآمد پسرش را می دونست ولی من زنش بودم هیچی نمیدونستم براش یه نامحرم بودم

بیشتر ببینید

تهیه امکانات 1

حسرت و فشارهایی در زندگی که به دلیل توضیح ندادن انتظارات و علاقه ها در زمان خواستگاری به وجود میاد. لازمه که دختر و پسر توضیح بدن که چه امکاناتی میخوان و مرد چه امکاناتی را میتونه فراهم کنه تا بعد از ازدواج شاهد نباشیم که زن بگه فلان وسیله رو میخوام و مرد بگه هرگز اون رو تهیه نمیکنم. زنی که دنبال فلان وسیله ها باشه رو دوست ندارم. خونه ای از من میخواد که من از زندگی در اون فراریم. من فکر نمیکردم او دنبال این چیزها باشه. زن بگه من فلان وسیله رو میخوام مرد بگه از نظر من اضافیه. یعنی دورنمای آنچه که میخواهیم یا نمیخواهیم را باید توضیح بدیم.

مردی که سخت خرج میکند و برای هزینه کردن مقاومت نشان میدهد و چرا و برای چه زیاد می آورد و در هزینه کردن ها باید خودش به ضرورت انجام دادن مجاب شود، وگرنه میلی به اقدام ندارد، پیش از آنکه مردی خسیس یا تنگ دست را نمایش دهد از مردی که توانمندی امنیت بخشی دارد، بیرون مانده است. (کتاب زندگی، دکتر حبشی)

یکی از مهمترین نشانه هایی که مرد امنیت بخش را نمایش می دهد، سخاوت در کنار پذیرش زودرس است. مردی که برای اعتنا کردن به درخواستها و نیازهای خانواده، چه مادی باشد و چه رفتاری زودپذیر و گشاده دست است. اعضاء خانواده مردی را امن محسوب میکنند که برای بیان و دستیابی به مطالبات و درخواست هایشان، احساس ممانعت از وی نداشته باشند و نترسند که واکنش او به درخواستشان رد کردن و نفی کردن است (کتاب زندگی، دکتر حبشی)

نکته ی مهم در این مسئله آن است که مرد در هزینه کرد یا اقدام نسبت به درخواستهای اعضاء خانواده، میل و نظر خودش را ملاک قرار نمی دهد. مرد امنیت بخش نگاهش در این مسئله، معطوف به میزان و کیفیت درخواست کسانش است، نه تشخیصی که خودش میگذارد و میلی که خودش در وجودش احساس می کند. مرد امنیت بخش، در خرید کردن از راههای وسایل و امور زندگی، مراقب میل و نظر اعضای خانواده هست. با تاخیر در تهیه رنجش نمی آورد. فرصت لازم را برای گزینش وسیله ی مورد علاقه به اعضاء خانواده میدهد. (کتاب زندگی، دکتر حبشی)

خانمی می گفت من در درخواست هایم، مدام درگیر اضطراب و احساس محرومیت و حرص خوردنم و علت را در این میدانست که اولا مجاب کردن مردش برای فراهم سازی نیازش کار دشوار و آزاردهنده ای ست. می گفت من پیش از آنکه نیازی را به محضر همسرم ببرم به شدت دچار ترس و اضطرابم ترس از اینکه چطور بگویم و چه جوابی می دهد. می گفت از انتقال و بیان بسیاری از درخواستهایم اجتناب میکنم چون یا احتمال میدهم رد میشود و یا بدتر از آن احساس میکنم علاوه بر اینکه به درخواستم نمی رسم، تحلیل و نسبت ناروایی هم در ذهن شوهرم به من پیدا میشود و چنان این ترسها و اضطرابها مرا در بر میگیرد که از بیان درخواستهایم صرف نظر میکنم. ثانیا در مواردی که ناگزیر به انتقال درخواستم میشوم چون با رد و نفی همسرم روبه رو میشوم رنجشی عمیق از محرومیت و عدم دریافت، ذهن وروحم را پر می کند و ثالثاً یادآوری و مرور این اضطرابها و محرومیت ها، یک فشار و حرص خوری شدید را نصیبم می کند که نمی توانم به انس و عاطفه ی زندگی تمرکز کنم یا نسبت به تکالیف زندگی و خدمات به همسر و دیگر اعضاء خانواده میل و شوق پیدا کنم (کتاب زندگی، دکتر حبشی)

من در کنار این اثرات نامطلوب، نتیجه و عارضه ی بزرگتری را در چنین مردی میبینم و آن، فقر شدید وی از ارزش امنیت بخشی ست. چیزی که اثر سوء آن در ارزش و کارکرد مرد، خیلی مخرب تر از اضطراب و محرومیت و حرص خوردن است. در مردی که گشاده دست و زودپذیر نیست، ارزش مرد بودن تباه گردیده است و امنیت بخشی وی نزدیک به هیچ می شود. (کتاب زندگی، دکتر حبشی)

بیشتر ببینید

تهیه امکانات 2

سوال: من در زندگی مجردیم آدمی قناعتی هستم طوریکه حتی اصلاح سر هم خودم انجام میدهم. از کجا بدونم زن زندگی اینده من هم ادمی قانع خواهد بود؟

جواب: اولین قدمت این است که ببینی آدم قانع هستی، یا فرد خسیس؟ چون کسانی هم که خرج کردن مرگشان است، از همین عبارت زیبای دینی استفاده می کنند قانع کسی ست که در برداشت خودش از بهره ها و امکانات دنیا، به حداقل ها بسنده میکند، ولی خسیس کسی ست که در بهره رساندن به اطرافیانش سخت گیر است آدم قانع با اینکه خودش بر نمی دارد، در توزیع داشته‌هایش به دیگران و بویژه اطرافیانش، دست و دلباز است و با گشاده دستی و خوشرویی عمل می کند، نه اینکه اطرافیان برای یک درخواستشان بخواهند خود را کشته، به آب و آتش بزنند تا شاید او تامین مختصری بدهد قدم دومت این است که بعد از شناخت دقیق (که شاید برای دستیابی به آن لازم باشد به نظر خودت اکتفا نکنی و از اطرافیانت هم در مورد روحیه خودت در هزینه کردها سئوال کنی)، این است که در جلسه خواستگاری، همان چیزی که هستی را، شفاف و مفصل به مخاطبت توضیح دهی

بیشتر ببینید