2777
2789
خودش نیست که میخوان خرابش کنن انگار

سلام خوشگلم 

نه بابا اینطور که شنیدم خودش کلا خراب بوده فقط زیادی جانماز اب میکشیده 

تاپیکای باب میل یه عده میزده بعد صداشون میزده پی وی 

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میره میگع ملکه بنفش عاشقم بوده برام تاپیک زده😂😂😂

دهنتتتتت نگووو 🤣🤣🤣🤣

لیا نگاه کن ببین چه گلی به سر ما گرفتی الان هممون رسانه ای میشیم @ملکه__بنفش    

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

فقط دنیا نبوده حرمسرا داشته چند سال پیش رو یکی از کاربرای خانوم که واقعا زیبا بوده کراش میزنه عکسشو ...

شما دیدی اینجوری بوده واقعا؟ 

اصلا نمیدونم چرا باورم نمیشه 

من نه باهاش همکلام شدم نه چیزی ،فقط چن تا پیام وشات تو ناشناسم دیدم ،رفتم اسمارو سرچ زدم دیدم راست میگفته ...

درد دارند ،حرفاییکه نمیشه جایی ازشون گفت...
فقط دنیا نبوده حرمسرا داشته چند سال پیش رو یکی از کاربرای خانوم که واقعا زیبا بوده کراش میزنه عکسشو ...

شما دیدی اینجوری بوده واقعا؟ 

اصلا نمیدونم چرا باورم نمیشه 

من نه باهاش همکلام شدم نه چیزی ،فقط چن تا پیام وشات تو ناشناسم دیدم ،رفتم اسمارو سرچ زدم دیدم راست میگفته ...

نمیدونم فیکه یانه ولی داستانی که میگه درسته اون زمان همچین موضوعی پیش اومد و اخرشو نفهمیدم چی شد 

و اینم درسته ک سوالای بورسی جواب میداد

ولی شایدم اینم از کاربرای پسر فعال اونموقع هست داره از اسم اون سو استفاده میکنه 

نمیدونم واقعا کی به کیه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

😢😂زنم بدبخت میشه لیا دیدی چطوری ابروت رفت

پایان تلخی برای اکیپ ما بود فک کن دلیل تعلیقی:شایعه از شیپ شدن🤣🤣🤣

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

واقعا دارم هس میکنم یک نفر هم خودشو جا اوپرا جا زده هم جوانمرد

دقیقا این پیام تو ناشناس منم فرستاده

خود جوانمرده 

اونم همین ادبیاتو داشت وقتی میخواست درمورد خودش حرف بزنه اسمشو میورد انگار داره از یه سوم شخص حرف میزنه همیشه میگفت جوانمرد نظرش اینه 

جوانمرد اینطو جوانمرد اونطور 

گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   
شما دیدی اینجوری بوده واقعا؟ اصلا نمیدونم چرا باورم نمیشه من نه باهاش همکلام شدم نه چیزی ،فقط چن تا ...

بله عزیزم من دوستای زیادی از کاربرای قدیمی دارم 

گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   
شما دیدی اینجوری بوده واقعا؟ اصلا نمیدونم چرا باورم نمیشه من نه باهاش همکلام شدم نه چیزی ،فقط چن تا ...

اون شاتا و پیاما چیزایی هستن که دوست داشته دیده بشن تاپیکا و پیامای اصل کاری پاک شدن

سلام خوشگلم نه بابا اینطور که شنیدم خودش کلا خراب بوده فقط زیادی جانماز اب میکشیده تاپیکای باب میل ی ...

سلام عزیزم😘♥️

اخه تو ناشناسم چن تا پیام دیدم با چند تا شات 

التماسای دنیارو دیدم که این جوانمردم اصلا آدم حسابش  نمیکرده انگار ،کاش میشد برات بفرستم 

بعد دوست دنیا از جوانمرد حلالیت میخواسته که ببخش واینا...

میگفت شایعه ساختن با یه کاربر حسین ،بافتوشاپ عکس درست کردن که جوانمرد میرفته پی وی خانوما حرفای زشت میزده ،درصورتیکه اینطوری نبوده

2810