2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی جواب درست نداشتی؟ خانم بزرگسالدوستمه هر چرتی میگی منتظر حواب یاشنمیدونم چرا تو تاپیکای خواهرشوهر ...

دوستت باشه شما جای خودت حرف بزن اینو یاد بگیر برای یه آدم شخصیت خوبی نمیسازه هرجایی نخود آش نشو  .من  همه جا هستم هرجاییم ک دیدم دوتا کاربر مث شما سایتو ب چرت و پرت میکشن جواب میدم .الان برین سر درس و مشقاتون .

دارین به دوستمون که میشناسیمش چطور ادمی هست میگین ذوق کرده توقع نداشته باشین هیچی نگیمسوتفاهم شده ب ...

خیلی ممنون از شما ک خیلی با اصالت و محترمانه جواب میدین و منم متقابلا احترامتونو دارم .من بحثم اینه ارزشی نداشته ک تاپیک زدین نباید بهشون بها داد ‌

بیخییییی🤣

حاجی این شات آخرت برا منم فرستاده

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

نیشم بازه 🤣خوردن اینکه من برا چی تاپیک میزنمم ب تو نیومده بات محترمانه رفتار کردم فک کردی چی هسیزر ...

وای ترسیدمممممم خدااااا .نه من بودم تاپیک و شات و بگیر و ببند .من میگم تاپیک زدن نداشت اگه برات مهم نبود 

2810