2777
2789

خسته شدم دیگه اصلا علاقه ای به اشپزی ندارم هرچیزی میپزم یه بهونه در میاره

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حق داره زنی که با عشق غذا نپزه با حوصله و انرژی،غذاش خوشمزه نمیشع

چه حرفا..من گاهی کلی وقت و انرژی و وسواس بخرج میدم غذام خوب از کار درنمیاد گاهی بدون کار خاصی غذام خوب میشه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
چه حرفا..من گاهی کلی وقت و انرژی و وسواس بخرج میدم غذام خوب از کار درنمیاد گاهی بدون کار خاصی غذام خ ...

من اینو تجربه کردم خیلی هام تجربه کردن وقتی با علاقه آشپزی کنی کار خاصی هم نکنی غذا خوشمزه میشع

من اینو تجربه کردم خیلی هام تجربه کردن وقتی با علاقه آشپزی کنی کار خاصی هم نکنی غذا خوشمزه میشع

نه من برعکسم رو یه چیزی خیلی زوم کنم بخوام خوب از اب در بیاد بدتر خراب میشه..اگه معمولی بپزم خیلی بهتر میشه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

شوهرمنم ایراد گیره بیست ساله ازدواج کردم از زمانی که مجرد بوده از غذای مادرش و خواهراش ایراد میگرفته الان هم خونه ی هرکی مهمونی بریم از توی چندتا مدل غذا یکیشون رو میگه خوب بود بقیه غذاهاشون مزه نداشت 

چند سالتونه

۲۶

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بعضیا مدلشونه هی بهونه بیارن بیخیال درس میشه

واقعا به ادم برمیخوره خب😢

اشکال نداره یکمی باب میلش بپزخب

دیگه نمیدونم باید جیکار کنم اخه خیلیم به غذا میرسم 

بگو یه بار اونجوری که خودت دوست داری درست کن دستم بیاد اگه دیگه غر زد

کلا دستپخت منو با خانوادشون مقایسه میکنه میخوام بگم بگو همونا بپزن بیارن برات