2777
2789
عنوان

به دخترم شیر خشک غلیظ دادم کاش دستم میشکست عذاب وجدان اخر منو میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 55 پست
همیشه آه میکشمولی تاالان هیچ تاوانی ندادنخیلی اذیتم کردن

خوب عزیزم عامل یبوستش که شیر خشک غلیظ نبوده چرا اینقدر ناله و نفرین انرژی منفی داره برات ..شیر خشک به خودی خود در حالت غلیظ باعث اسهاله نه یبوست احتمالن شیر خشکه بهش نساخته ولی در کل تعداد زیادی از بچه ها یبوست دارن کاری به خواهر شوهرات نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نکنه مامان منم شیر خشک غلیظ بهم داده😁😁 اخه اون موقعها تبلیغ فرزند اوری بود شیر خشک مجانی میدادن عز ...

چون از ۴ ماهگی یبوست شد

گفتم شاید برای شیرخشک بوده

خوب عزیزم عامل یبوستش که شیر خشک غلیظ نبوده چرا اینقدر ناله و نفرین انرژی منفی داره برات ..شیر خشک ب ...

خیلی اذیتم کردن فقط خدا میدونه

اکثرا شنیدم با شیرخشک یبوست شدن و اب بدنشون کم میشده

نمیدونستم اسهال میکنه

خیلی اذیتم کردن فقط خدا میدونهاکثرا شنیدم با شیرخشک یبوست شدن و اب بدنشون کم میشدهنمیدونستم اسهال می ...

کلن یبوست تو بچه ها شایع هست و عوامل مختلف داره با بزرگتر شدن کم‌کم بهتر میشن کلن شیر تنها خودش باعث یبوست میشه ولی بعد که بزرگتر بشن مصرف میوه و سبزی و تحرک خودش باعث میشه یبوستشون درمان بشه

اخه بعد اون شروع شدشایدم شیر خشک بهش نمی افتادولی من اینکارو کردم یکم غلیط دادم

نه عزیزم...منم دو تا بچه هام شیر خودم خوردن..ولی جفتشون‌ یبوستی‌ بودن...اون قد ک مجبور میشدم شیاف گلیسیرین بزارم...کلی هم شربت ساختنی خوردن

نه عزیزم...منم دو تا بچه هام شیر خودم خوردن..ولی جفتشون‌ یبوستی‌ بودن...اون قد ک مجبور میشدم شیاف گل ...

ببخشید میپرسم تقریبا از چندماهگی یبوستشون شروع شد

از اول تولد یا چندماه بعدش گلم

یا غذاخور شدن؟