2777
2789
عنوان

کیا میخوان قبل عید اقدام کنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 68 پست
عزیزم باید سیاهدونه رو بریزی تو خوردکن بعد بلافاصله با عسل مخلوط کنی و بخوری

نمیشه خوردش نکنم؟

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

گفتم تا زمانی ک اقدام کنم بخورم بعدش نراستی برای امضاتم ده تا صلوات فرستادم

خیلی ممنونم ازت قشنگم 😍🥹انشالله شمام به زودی حاجتروا بشی 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه خوردش نکنم؟

اون موقع باید خودت بجویی که تلخه 

اگه میتونی که مشکلی نداره

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
ممنونممم ازتتتت

خواهش میکنم عزیزم 

خیلی ممنونم ازت قشنگم 😍🥹انشالله شمام به زودی حاجتروا بشی

فداتشم من

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

اون موقع باید خودت بجویی که تلخه اگه میتونی که مشکلی نداره

همون جوری قورت بدم نمیشع؟

همون جوری قورت بدم نمیشع؟

نه عزیزم اونطوری اثر نمیکنه

فداتشم من

خدا نکنه قشنگم 

شماهم لطفا دعا کن 

بهمن ماه حامله بشم❤️

خدا نکنه قشنگم شماهم لطفا دعا کن بهمن ماه حامله بشم❤️

ان شاالله

چند ماهه اقدامی 

نی نی اولته؟ 

و اینکه من ی قاشق برمیدارم با گوش کوب خوردش میکنم چون اسیاب کن ندارم بعدش قورتش میدم خوبه اینجوری؟