2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا بیاین با شوهرم دعوام شد زنگ زدم پدر شوهرم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 5448 بازدید | 123 پست
فداتشم مهربون راستش خودمم امروز خیلی به این موضوع فکر کردم دیگه میخوام واسه خودم پس انداز کنم، خرج ک ...

دقیقا عزیزم 

همینطوره  واقعا هیچ مردی لیاقت فضل و بخشش زیادی زن نداره  نمیخوام به همسر شما توهین کنم منظورم به همسرم خودم هست  همسرم واقعا مرد خوب و سالمیه 

اما با این حال میگم ای کاش از اول زندگی حساب شده و زیرک تر رفتار میکردم و اینقدر فضل و بخشش بیحساب نمی کردم  ارج و ارزشم بیشتر بود 

شما هم دیر نشده ازین به بعد عاقلانه تر پیش برو 

الکی خرج نکن و الکی نبخش

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان دو تا گلپسر چی شد؟

امیدوارم به این مرد بیوفا و بدرد نخور فرصت دوباره نداده باشی که اگر میخواست اخلاقش درست بشه تا حالا درست شده بود

شوهر باید حامی باشه هم مالی و هم عاطفی 

خودت میگی مرتب دعوا میکردین و دست بزن داره و خیلی ازش سری

اینو میخوای چیکار؟

نگران حرف مردم هم نباش مردم غلط کردن 

مردم کجان بیان ببینن از دست این مرد چی میکشی و یا چه نیازهایی داری؟

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
مامان دو تا گلپسر چی شد؟امیدوارم به این مرد بیوفا و بدرد نخور فرصت دوباره نداده باشی که اگر میخواست ...

سلام عزیزم 

والا چی بگم 

امشب دوباره دعوامون شد شدیییید😭😭😭

من که باهاش قهر بودم حرف نزدم اصلا وقتی اومد خونه، یهو بچه ها باهم دعواشون شد 

برای چندمین بار پسرِ همسرم، دست پسرم رو انقدر چنگ زده بود قررررمز شده بود تیکه تیکه 

پسرم اومد نشون داد گفت ببین مامان دوباره چکار کرد من فقط به خاطر تو نمیزنم اینو ولی خیلی دیگه پر رو شده 

آخه قبلا هم پیش اومده بود پسرمو گاز بگیره کبود بشه یا چنگ بزنه زخم بشه 😔😔😔

پسر من ورزشکاره ماشالله وزنش 68 کیلواِ،. مدال طلای استانی داره و مسابقات کشوری رزمی رفته، پسر همسرم 35 کیلواِ و خیییلی ریز، یعنی پسرم اگه بخواد بزنتش راااحت میتونه ولی به خاطر من نمیزنه 

این بار دیگه خییییلی ناراحت شدم 

گفتم چند بار قول دادی چنگ نزنی گاز نگیری دوباره تکرار شد که داری خستم میکنیااا

یهو همین دعوای بچه ها باعث شد منو شوهرم دوباره افتادیم به جون هم و کلی بد و بیراه بهم گفتیم 

😭😭😭😭😭😭😭😭

الانم پسرمو اوردم دندانپزشکی نوبت داشت 

شوهرم و پسر خودش خونه هستن 

خیلی حالم بده 

😭😭😭😭😭

سلام عزیزم والا چی بگم امشب دوباره دعوامون شد شدیییید😭😭😭من که باهاش قهر بودم حرف نزدم اصلا وقتی ا ...

عزیزم میخوای برای تهدید و گوشزد هم که شده به همسرت بگو پسرش و برداره برای یه مدتی بره خونه ی پدرش تا اوضاع آروم بشه 

این طوری هم همسرت هم پسرش میفهمن اوضاع از چه قراره و دارن زیر سایه ی کی زندگی میکنن و به اصطلاح حساب کار دستش میاد 

مطمئن باش تو این شرایط این شوهرته که احساس خطر میکنه و به بعد دیگه حواسشو جمع میکنه و درست باهات زندگی میکنه 

کاش به پسرش میگفتی حواستو جمع کن چطور رفتار میکنی اینجا اول خونه پسر منه

عزیزم میخوای برای تهدید و گوشزد هم که شده به همسرت بگو پسرش و برداره برای یه مدتی بره خونه ی پدرش تا ...

بخدا اگه حرفی بزنم اینجا و درد دلی کنم میدونم که میخوان بهم بگن نامادری و بدجنس و.... ولی خدای بالای سرم شاهده که چقدر اذیت میکنه منو این بچه و من چقدر صبوری میکنم،. میگم اشکال نداره اینم بچه ی خودمه، من بزرگی کنم من بگذرم من چشامو ببندم... 

ولی اینکه بخواد با پسرم اینطور رفتار کنه واسم قابل قبول نیست همه عالم و آدم میدونن من نقطه ضعفم پسرمه 

دیشب خیییلی جدی بهش گفتم اگه یه بار دیگه گاز بگیری چنگ بزنی و رفتارای مشابه این داشته باشی تا آخر عمرم دیگه باهات کاری ندارم و رهات میکنم به حال خودت. 

به شوهرمم گفتم دیگه جایی توی قلبم نداری به خاطر آرامش خودم و بچم نه باهات بحث میکنم نه دعوا و قهر ولی میشم یه آدم دیگه با هدف های دیگه و اولویت های دیگه. 

حرف دلمو زدم واقعا میخوام عوض بشم 

میخوام مثل قبل از ازدواجم مستقل و قوی و شاد باشم 

دیگه تو بحث مالی ام میخوام واسه پیشرفت خودم برنامه بچینم 

میخوام وظیفه های شوهرمو به خودش محول کنم 

بخدا اگه حرفی بزنم اینجا و درد دلی کنم میدونم که میخوان بهم بگن نامادری و بدجنس و.... ولی خدای بالای ...

آفرین بهترین برخورد و کردی مناسبترین حرف هارو زدی 

حتما مدیریت مالی برای خودت و پسرت داشته باش و برای اونا خرج نکن 

هیچ هم نامادری و بدجنسی در حقشون نکردی  والا بیشتر شما اونا رو زیر پر و بالت گرفتی  کدوم بدی

تا بوده هم که اون پدر و پسر بدجنسی کردن در حق شما و بچت 

نگران نباش عزیزم به موقع چشمت به حقایق باز شد دیر نشده در هر صورت موفقیت با شماست ان شاءالله 

آفرین بهترین برخورد و کردی مناسبترین حرف هارو زدی حتما مدیریت مالی برای خودت و پسرت داشته باش و برای ...

فداتشم مهربون 

هرچیزی تا الان واسه پسر خودم گرفتم واسه پسر شوهرمم گرفتم از لباس و لوازم تحریر و اسباب بازی گرفته تا پول تو جیبی و پس انداز چندتا سکه پارسیان و.... 

ولی میبینم دارم به خودم و بچم ظلم میکنم چون کسی قدر دان نیست 

دیگه ازین به بعد تغییر رویه میدم 

ممنونم از راهنماییهات دوست خوبم❤️🥰🥰 همیشه سلامت و شاد باشی

فداتشم مهربون هرچیزی تا الان واسه پسر خودم گرفتم واسه پسر شوهرمم گرفتم از لباس و لوازم تحریر و اسباب ...

خدا خیرت بده  هر نیکی میکنی خیرش به زندگی خودت برمیگرده

اما باید طرف هم ظرفیت محبتی که بهش میکنی داشته باشه  میگن  نیکی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

وقتی شما خوبی کردی و در مقابل برعکس نتیجه گرفتی ادامه نده   شما با پسر خودت خوش باش   ان شاءالله که هر چی خیره براتون پیش بیاد 

خدا خیرت بده هر نیکی میکنی خیرش به زندگی خودت برمیگردهاما باید طرف هم ظرفیت محبتی که بهش میکنی داشت ...

عزیزمی قشنگ جان 

آره دیگه، واسه کسی که یک قدم بیاد سمتم ازین به بعد منم همون یک قدم رو میرم نه ده قدم 

سلام عزیزم والا چی بگم امشب دوباره دعوامون شد شدیییید😭😭😭من که باهاش قهر بودم حرف نزدم اصلا وقتی ا ...

ای خدا 

ما که آتیش بیار معرکه نیستیم

بچه ها عادیه که با هم بگو مگو کنن

این شما هستید که باید بلد باشید خویشتنداری کنید

من دیگه حرفی برای گفتن ندارم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
داشتم می مردم از تپش قلب زنگ زدم پدر شوهرم اومد گفتم این مدد چند بار به من دروغ گفته دستشو رو کردم و ...

شاید از بس گیر میدی بهش مجبوره دروغ بگه. وگرنه این مساله اصلا چیزی نبود که بخواد باعث دعوا شه. زیادی حساسی. بعدم بنده خدا شاید واسه بهتر شدن رابطه تون دعا گرفنه. دعا وه بد نیست. جادو نبوده که بنده خدا رو انقدر سین جیم کردی

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
تورو خدا همشو بخونید من از قبل تایپ نکردم الان توی چندتا پست گفتم چیشده خواهشا بخونید کارم درست بود ...

اصلا چیزی نبود که بخاطرش پدرشوهرتو کشوندی خونه. بله کارتون لشتباه بود

سلام من وکیلم اگه کمک نیاز داشتین درخدمتم

من میتونم سوال حقوقی بپرسم ازتون؟

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

دیگه نمیخوام سازش کنم افسرده شدم این ده ماه همیشه حفظ ظاهر کردم آخه خیییلی از بابا و داداشم حساب میب ...

وا خب خودش زنگ زده باشه.مگه چیه حالا.  ببخش بنظرم کمی شکاکی و این باعث میشه مدام بهت دروغ بگه