2777
2789
عنوان

دوستم یه شوهر پیدا کرده عتیقه ست عتیقهههه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 52 پست
شما واقعا تو تمام نظرات نشون دادید شخصیت پخته ایی دارید

شاید امیدوارم شخصیتم جوری اپدیت باشه تا مادر خدابیامرزم ازم راضی باشه

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه دلم نمیخواد دست رو دست بذارم اون بدیخت شههه

اگه درگیر احساسات بشه که هر کاری کنی گوش نمیده اصلاً هیچی تو کت طرف نمیره.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

شما واقعا تو تمام نظرات نشون دادید شخصیت پخته ایی دارید

ممنون خانم لطف دارین

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

اگه درگیر احساسات بشه که هر کاری کنی گوش نمیده اصلاً هیچی تو کت طرف نمیره.

خودشم دلش نمیخواد باهاش ازدواج کنه ولی احساساتش نمیذاره نمیدونم با چه عقلی با این اوکی شده

شرایط مالیش ب درک پسره طرز فکرش خیییلی مزخرفه

بزار وقتی فهمید عشق نون نمیشه خودش میفهمه باقیش به کنار 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بزار وقتی فهمید عشق نون نمیشه خودش میفهمه باقیش به کنار

هرچییی توضیح میدم براش میگه تو درست میگی ولی باز باهاش حرف میزنه

اللته اون پدرمادرشم ازش حمایت میکنن که باهاش باشه😑😑😑😑

عقل نداره هیچ کورم هست...

با یه کفگیر محکم بزن پس کله اش شاید مخش تاب برداشته

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

پسره وند سالشه شاید زرنگ و کاری باشه و با ازدواج پیشرفت کنه خیلیا رو دیدم اینطوری

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

والاع با این تفاسیر اونی که عتیقس رفیقته 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

هرچییی توضیح میدم براش میگه تو درست میگی ولی باز باهاش حرف میزنهاللته اون پدرمادرشم ازش حمایت میکنن ...

اصلا هيچی نگو اون فکر نمیکنه تو برای خودش میگی فکر میکنه حسودی! پس ولش کن بعضی ها فکر می‌کنند عاشق شدی دیگه تمومه یه شب آدم تو خونش نون نداشته باشه جدواباد طرفو فحش میده عشق عاشقی یادش میره زندگی نون عشق نیست که اینا مال اولاشه دو روز دیگه یه عالمه آدم ریخت تو خونش جز دوتا پیاز هیچی نداشت فرداشم یه تار موهش اومد بیرون به قول خودش قیچیش کرد میفهمه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

2810