چه قشنگ توصیف کردیمطمئنم که حرفش و راهی که پیش پام گذاشته درستهولی این راه منو با ترسام مواجه میکنه ...
درکت میکنم عزیزدلم کاش میتونستم بیشتر کمکت کنم اما خیلی خوبه که با مشاورت درباره ی این ترستم صحبت بکنی بازم میگم مطمعن شو که مشاورت قابل اعتماده و خودت هم روی حرفاش فکر کن و بهترین تصمیمو بگیر
مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡 این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :دختر قشنگم یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه! یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی به خودت ایمان داشته باش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متاسفم بخاطر تجربههای تلخی که از مشاوره داشتیممنونم که توضیح دادیامیدوارم بهترینها برات رقم بخوره❤
ممنونم موفق باشی
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم