2777
2789
عنوان

تا حالا با توصیه مشاور تصمیمی گرفتید ❓ پشیمونید یا نه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 27 پست
چه قشنگ توصیف کردیمطمئنم که حرفش و راهی که پیش پام گذاشته درستهولی این راه منو با ترسام مواجه میکنه ...

درکت میکنم عزیزدلم کاش میتونستم بیشتر کمکت کنم اما خیلی خوبه که با مشاورت درباره ی این ترستم صحبت بکنی بازم میگم مطمعن شو که مشاورت قابل اعتماده و خودت هم روی حرفاش فکر کن و بهترین تصمیمو بگیر

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡   این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش    

اومممم گاهی بیرحمانه کمکم کردنبرای افسردگیم پیش یکیشون میرفتم و مدل درمانش باعث اختلافات شدیدی بین م ...

متاسفم بخاطر تجربه‌های تلخی که از مشاوره داشتی

ممنونم که توضیح دادی

امیدوارم بهترین‌ها برات رقم بخوره❤

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم بخاطر تجربه‌های تلخی که از مشاوره داشتیممنونم که توضیح دادیامیدوارم بهترین‌ها برات رقم بخوره❤

ممنونم موفق باشی

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
من این کارو کردم و واقعا از عذاب چند ساله خودمو راحت کردم 🥲 ولی مشاور داریم تا مشاور اونا فقط توصیه ...

چه خوب ، خوشحال شدم برات

درسته ، راستش خودم واقعا توان تصمیم گیریمو از دست دادم

نیاز دارم یک نفر برام تصمیم نهاییو بگیره

ولی همزمان نمیتونم به کسی اعتماد کنم

درکت میکنم عزیزدلم کاش میتونستم بیشتر کمکت کنم اما خیلی خوبه که با مشاورت درباره ی این ترستم صحبت بک ...

یه دنیا ممنونم بخاطر راهنماییت❤

چه خوب ، خوشحال شدم براتدرسته ، راستش خودم واقعا توان تصمیم گیریمو از دست دادمنیاز دارم یک نفر برام ...

من شانس آوردم اولین مشاورم خوب بود

خیلی ها باید چند تا مشاور تست کنن تا ببینن کدومشون واقعا لایق شغلشون هستن 

نگران نباش پیدا میکنی بالاخره 

سعی کن کسی باشه که نظرات تعصبی و مذهبی نده

هیچ وقت طرف یه جنسیت رو نگیره 

اصول اخلاقی رو رعایت کنه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من شانس آوردم اولین مشاورم خوب بودخیلی ها باید چند تا مشاور تست کنن تا ببینن کدومشون واقعا لایق شغلش ...

از کجا بفهمم خوبه؟

هدفم از مشاوره رفتن این بود که در مورد یه تصمیم مشورت بگیرم (البته بعد از شنیدن نظرات افراد مختلف طی چند ماه)

وقت زیادی واسه ادامه جلسات ندارم 

فرصت ازمون و خطا هم نیست

نمیدونم چکار کنم ، به حرفش گوش بدم ، ندم....

از کجا بفهمم خوبه؟هدفم از مشاوره رفتن این بود که در مورد یه تصمیم مشورت بگیرم (البته بعد از شنیدن نظ ...

ببین موقع گرفتن یه تصمیم به آثار بلند مدتش هم توجه کن

مثال میزنم یه نفر مردد هست از رابطه ی عاطفی اشتباهش بیرون بیاد ، با خودش میگه اولش کلی سختی داره ، افسردگی داره ولی تهش آرامش میگیرم 

روی کاغذ خوبی ها و بدی های تصمیماتت رو بنویس

ببین موقع گرفتن یه تصمیم به آثار بلند مدتش هم توجه کنمثال میزنم یه نفر مردد هست از رابطه ی عاطفی اشت ...

شاید باورت نشه تو این یک سال هر ماه خوبی‌ها و بدیهای تصمیممو نوشتم ولی به هیچ نتیجه‌ای نمیرسم

بلندمدتش برام واقعا خوبه ، ولی از کوتاه مدتش مطمئن نیستم

توی راهی که میرم ممکنه با ترسام مواجه بشم

نگرانم که این قضیه برام اسیب زا باشه

شاید باورت نشه تو این یک سال هر ماه خوبی‌ها و بدیهای تصمیممو نوشتم ولی به هیچ نتیجه‌ای نمیرسمبلندمدت ...

خوشگلم ما آدما تا وقتی با ترسامون مواجه نشیم که رشد نمیکنیم 

اینا حرفای کلیشه ای نیستا 

ده سال بعدتو ببین

خوب نیست حسرت قدم برنداشتن واسه تغییرات رو بخوری

خوشگلم ما آدما تا وقتی با ترسامون مواجه نشیم که رشد نمیکنیم اینا حرفای کلیشه ای نیستا ده سال بعدتو ب ...

واقعا حرفتو قبول دارم ، ادم تا با ترسش مواجه نشه رشد نمیکنه

ولی چون سالهای کنکورمه میترسم این قضیه بهم آسیب بزنه

واقعا حرفتو قبول دارم ، ادم تا با ترسش مواجه نشه رشد نمیکنهولی چون سالهای کنکورمه میترسم این قضیه به ...

خب ببین موندن با همین شرایط بیشتر روحیت رو بهم میریزه سال کنکور یا تغییر دادنش

سال کنکور مهمه بالاخره