2777
2789

اگه تجربه‌ای دارید ممنون میشم بنویسید.

من خیلی مرددم در مورد مسئله‌ای که برام پیش اومده و تصمیمی که میخوام بگیرم به حرف مشاورم گوش بدم یا نه

حرف‌هاش واقعا منطقی هستن

ولی.... نمیدونم....

نگرانم در انتها این راه و تصمیمی که میگیرم برام تلخ تموم بشه میترسم اشتباه کنم

بنظرتون میشه به حرف مشاور اعتماد کرد؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

تصمیمی گرفتم که ناراضیم نه همیشه راضی بودم ولی در کل مشاورا چیزیو گفتن که خواسته قلبیم بوده 

ولی از مشاوره اره اسیب دیدم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

بنظرم حرفای مشاور اینطوریه ک از ریسک جلوگیری میکنه

خشک‌منطقه معمولا

گاهی اوقات با غریزه ی خودت پیش بری بد نمیشه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مشاوره میشه اعتماد کرد؟ بنظر من به هیچ کس نمیشه اعتماد صد درصدی کرد

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

مشاور شرایطی رو میبینه که شما از بیرون از زندگیتون قادر به دیدنش نیستید درسته قبولش سخته ولی اینطوری آرامش بیشتری دارین (( اگه مشاور قابل اعتمادی داشته باشین البته))

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡   این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش    

تصمیمی گرفتم که ناراضیم نه همیشه راضی بودم ولی در کل مشاورا چیزیو گفتن که خواسته قلبیم بوده ولی از م ...

میشه بیشتر توضیح بدی؟

منظورت اینه که توصیه‌هاش برات آسیب‌زا بود؟

به عنوان کسی که توی این زمینه تجربه داره بهت میگم که اول و اخرش حرف و تصمیم باید با میل صد درصدی خودت باشه

یعنی حتی اگرم مشاور چیزی گفت و دیدی حتی ذره ای با میلت همخونی نداره اصلا بهش فکرم نکن.

مشاورا و روانشاسای محترم قطعا سالها درس میخونن و علمش رو دارن ، ولی فقط برای راهکار نشون دادن بهت ، و نه به جای تو تصمیم گرفتن یا تصمیمی رو توی ذهن تو نشوندن.

خودت تصمیم اول و اخرو بگیر .

اگر مسیر رو اشتباه بری هیچ مشاوری گردن نمیگیره که بخاطر حرف اون بوده!

بنظرم حرفای مشاور اینطوریه ک از ریسک جلوگیری میکنهخشک‌منطقه معمولا گاهی اوقات با غریزه ی خودت پیش بر ...

دقیقا ، انگار بیشتر مشاورها تو دنیای دیگه‌ای زندگی میکنن

میدونی ، غریزه‌ی خودم حرف اونو تا حدودی تایید میکنه

اما با ترس و شک و تردید

میشه بیشتر توضیح بدی؟منظورت اینه که توصیه‌هاش برات آسیب‌زا بود؟

اومممم گاهی بیرحمانه کمکم کردن

برای افسردگیم پیش یکیشون میرفتم و مدل درمانش باعث اختلافات شدیدی بین منو همسرم شد و به سختی ازون حالت درومدم

و توی یه مسئلع ای با پدرم رفته بودم پیش یه خانوم مثلا روانشناس که منو ادم بده کرد در حالیکه من فقط چون نمیتونستم حرفمو بزنم برده بودم که اختلافمونو حل کنه ولی بیشزف فقط به فکر پولش بود

ولی مشاور خوب هم دیدم

اما در کل اعتمادی ندارم و احتمالا دیگه نرم

من این کارو کردم و واقعا از عذاب چند ساله خودمو راحت کردم 🥲 ولی مشاور داریم تا مشاور 

اونا فقط توصیه میکنن 

انتخابش با خودمونه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
به مشاوره میشه اعتماد کرد؟ بنظر من به هیچ کس نمیشه اعتماد صد درصدی کرد

پس من از کی میتونم مشورت بگیرم؟

دقیقا ، انگار بیشتر مشاورها تو دنیای دیگه‌ای زندگی میکننمیدونی ، غریزه‌ی خودم حرف اونو تا حدودی تایی ...

پس با حرف مشاور پیش برو ب احتمال ۸۰ درصد داره درست میگه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

پس من از کی میتونم مشورت بگیرم؟

مشورت بگیر ولی تصمیم رو خودت بگیر 

دو دو تا چهار تا زیاد کن

مشاور شرایطی رو میبینه که شما از بیرون از زندگیتون قادر به دیدنش نیستید درسته قبولش سخته ولی اینطوری ...

چه قشنگ توصیف کردی

مطمئنم که حرفش و راهی که پیش پام گذاشته درسته

ولی این راه منو با ترسام مواجه میکنه 

خصوصا توی سالهای مهم و سرنوشت سازی از زندگیم هستم

و میترسم که قرار گرفتن تو اون موقعیت بهم آسیب بزنه

به عنوان کسی که توی این زمینه تجربه داره بهت میگم که اول و اخرش حرف و تصمیم باید با میل صد درصدی خود ...

خیلی ممنونم از راهنماییت

راستش خودمم باهاش موافقم اما میترسم اشتباه کنم

توی سالهای مهم و سرنوشت سازی از زندگیم هستم

تصمیمی که قراره بگیرم از هر نظر درست و عقلانیه

ولی منو با ترسام روبرو میکنه

نگرانم که آسیب زا باشه

2810