2777
2789
عنوان

واقعا بعضی نی نی سایتی هارو حالال نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 56 پست
چش پاک و ناپاک چی منظور منو اصلا نمیگیری کلا کار برادرت درست نیست

کار من درست نبوده نباید وقتی احتمال اینکه بیان بی حجاب تو خونه می‌گشتم اونم با هندزفری اون بدبخت که فقط به روز اومده بره 

بابام اگه بود میکشتم قطعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا جرات ندارن بیرون چیزی بگن اینجا تخلیه میکنن خودشونو

وااااقعااااا

🫥🫥

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اینا همونان که از بغل این نیم تنه دامنی ها با نفرت رد میشن و فشار میخورن کاری ام از دستشون برنمیاد😂

واقعا برام سواره این تیپ تو خونه جلوی محرامت چه اشکالی داره به من گفتن بی حیایی 

واقعا برام سواره این تیپ تو خونه جلوی محرامت چه اشکالی داره به من گفتن بی حیایی

من دیدم اصلا اشکالی نداشت، ولشون کن چرا انقد حرفشون برات مهمه؟ اینا با خودشونم قهرن، خدا گردنشون نمیگیره

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من دیدم اصلا اشکالی نداشت، ولشون کن چرا انقد حرفشون برات مهمه؟ اینا با خودشونم قهرن، خدا گردنشون نمی ...

من خیلی حساسم از اینکه یکی بهم بگه بی حیایی متنفرم فقط خدا می‌دونه که من چقد روی این چیزا حساسم مذهبی نیستما ولی پوششم خیلی برام مهمه

عزیزم منم یه مورد برام پیش اومد انقد بعضیا از رو شکم حرف میزنن راجع بهش تاپیک نزدم 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بیخیال بابا

با این حساسیتت نسبت به مسائل فقط خودتو نابود میکنی.

حالا از ما گفتن بود

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

2810