2777
2789
عنوان

پرداختی ایرانخودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 89 پست
ع چ جالب .خب ما هم همونه .سورت پلاس بنزینی .اولی رو ۲۳۵مبلیون تقریبا ..حالا گفتن تا ۱۴ باید ۳۰۰ رو ک ...

سه تا وام گرفتمیم باز ۱۳۰ کم داریم از دوست شوهرم قرض گرفتیم ماشین بیاد باید بفروشیم قرضش و بدیم باقیماندش یه ماشین ارزونتر بخریم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره زنگ زدن ک پیامش اومد .نمیدونم والا .خودمونم فک نمی‌کردیم انقد زود بشه آخه الان دستمون خالیه و قر ...

چه وضعشه

یعنی جایی نیست شکایت کرد

قرار بوده بهمن واریز کنیم.حالا از کجا پول بیاریم

اگه واریز نتوانیم کنیم چی میشه

سه تا وام گرفتمیم باز ۱۳۰ کم داریم از دوست شوهرم قرض گرفتیم ماشین بیاد باید بفروشیم قرضش و بدیم باقی ...

ای خدا دقیقا انگار داری مارو تعریف میکنی بخدا...ماهم تقریبا ۱۵۰کم داریم یکیو پیدا کردیم گفت بهتون میدن ولی ۲۵میلیون باید رو پولم بزارید اونم در صورتی ک ۴۰روزه ماشینتون بیاد ..بنظرت ماشین تا ۴۰روز میدن یا پای ریسکش نریم؟

چه وضعشهیعنی جایی نیست شکایت کردقرار بوده بهمن واریز کنیم.حالا از کجا پول بیاریماگه واریز نتوانیم کن ...

اینجا ایرانه عزیزم از کی به کی شکایت کنیم

ماهم یه وام ۸۰ میلیونی هنوز برامون واریز نشده پولمون جور نشده هنوز

حواله هم خیلی ارزون میخرن دلال ها

2810