2777
2789
عنوان

پرداختی ایرانخودرو

564 بازدید | 89 پست

میخوام بدونم الان که ایران خودرو افزایش قیمت زده،برای ما که حواله تحویل دی داریم مرحله اول پرداخت کردیم ولی هنوز مرحله دوم رو پرداخت نکردیم هم شامل افزایش قیمت میشیم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم .برای ما ک تحویل بهمن بود دیروز زنگ زدن با ۶۰.۷۰میلیون افزایش ...ماهم فقط واریزی اول رو د ...

من سورن برنده شدم .پرداختی اول ۲۳۵ میلیون تقریبا دومی قرار بود همینقدر باشه که پیامک واریز اومده ۲۹۳ میلیون تا ۱۴ آذر بریزم

برای ما هم بهمنه دیروز بهتون زنگ زدن برای دعوت نامه؟ زود نیست؟

آره زنگ زدن ک پیامش اومد .نمیدونم والا .خودمونم فک نمی‌کردیم انقد زود بشه آخه الان دستمون خالیه و قرار بود ماه دیگه واسمون دستمون بیاد.چیکار کنیم حالا

من سورن برنده شدم .پرداختی اول ۲۳۵ میلیون تقریبا دومی قرار بود همینقدر باشه که پیامک واریز اومده ۲۹۳ ...

ع چ جالب .خب ما هم همونه .سورت پلاس بنزینی .اولی رو ۲۳۵مبلیون تقریبا ..حالا گفتن تا ۱۴ باید ۳۰۰ رو کارتتون باشه ..شما دارید ک بخوایید واریز کنید ؟ما ک نداریم چیکار کنیم ؟؟

قرار بود واممون بیاد ک آخر ماه میاد ن تا۱۴

2810