2777
2789
عنوان

رژیم گرفتم ران پام دوباره پر بشه برعکس

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 32 پست
قرصش عطاری فکر کنم دارن اره اون سریع چاق می‌کنه ولی من میترسم اونا رو بگم کورتون داشته باشه چون مریض ...

من از سایت گرفتم عطاری ها فیکن خیلیاشون معلومم نیست چی قاطیشون میکنن 

من یه هفتست قطع کردم اما از فردا باز شروع میکنم نصف قرص مونده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه از عطاری نگیر معمولا تو دوره حجم شکم سایزش بیشتر میشه تمرینات شکم تو هفته حتما داشته باش راستی با ...

تازه شروع کردم فکر کنم ده روز .من پایین تنم رفته خواهر جان .هیکل به اون قشنگی تو یسال دود شد .ولی بالا مونده.نمیدونم چرا این جور شدم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

من از سایت گرفتم عطاری ها فیکن خیلیاشون معلومم نیست چی قاطیشون میکنن من یه هفتست قطع کردم اما از فرد ...

یهو قطع نکن از قبل لاغر تر میشی .عرق یونجه و برگ چنار بخر قاطی کن بخور .اینقد دوستت شفاف و پر میشه .

پوستم منظورته؟ نه از فردا باز شروعش میکنم

اره من قبلن میخوردم اینقد عالی شده بودم همه می‌گفتن ژل زدی گونه هات ولی الان دیگ مریضم اینقد دارو استفاده میکنم بدنم کشش نداره چیزای دیگ بخورم .گفتم تجربه گذشته خودمو بدم بهت 

اره من قبلن میخوردم اینقد عالی شده بودم همه می‌گفتن ژل زدی گونه هات ولی الان دیگ مریضم اینقد دارو اس ...

جدی میگی؟؟ 

چطور قاطی کنم سر چه وقتی بخورم چند وقته جواب میده؟ این قرصو خوردم یکم صورتم پرترشده دوست دارم گونه هام بیشتر باشه یکم راهنمایی میکنی؟ چطور طبیعی پر شه

جدی میگی؟؟ چطور قاطی کنم سر چه وقتی بخورم چند وقته جواب میده؟ این قرصو خوردم یکم صورتم پرترشده دوست ...

عرق یونجه و برگ چنار و می‌خریدم اون زمان پسر خالم عطاری داشت بهم میداد بعد قاطی میکردم یه استکان صبح میخوردم یه استکان هم شب یا بعد از ظهر .بهم گفته بود یک ساعت بعد صبحانه ولی من معدم اذیت بود بعد ناهار و شام میخوردم .دوستم هم خرید ولی بدش میومد می‌گفت حالت تهوع میگیرم خودم اینقد خوشگل شده بودم دیگ زهر هم بودم می‌خوردم 😐بنظر من طعمش خوب بود ولی .چهل روز خوردم مداوم اثر کرد بعدش کنار میذاشتم برگ‌ چنار می‌گرفتم چون یونجه رو میگن زیاد پشت هم نمیشه خورد .

تازه شروع کردم فکر کنم ده روز .من پایین تنم رفته خواهر جان .هیکل به اون قشنگی تو یسال دود شد .ولی با ...

استخون بندی بدنت درشته؟

فرم بدنت چیه؟

قبلا شکم پهلو داشتی؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

استخون بندی بدنت درشته؟فرم بدنت چیه؟قبلا شکم پهلو داشتی؟

استخون بندیم درشته قدم هم بلند .قبلن داشتم ولی چون پاهام پر بود به چشم نمیومد یعنی کم بود 

راحت پیدا میشه یا نه؟

اره دیگ عرق مثل عرق نعنا .اگ هم برگ چنار پیدا نشد دیگ کالا یا باسلام با قیمت مناسب تر دارن 

2810