2777
2789
عنوان

نظرتون راجب همچنین مردی

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 44 پست
یه نصیحت از من بشنو که حدود ۱۴ سال زندگی مشترک دارمبخاطر هیچ کس با شوهرت دعوا نکن الان عملا شما فقط ...

منظورم خودتون بود که دلشکسته شدین 

و چون با خانواده شما رفت و امد ندارید وابستگی همسرتون به خانوادش به چشمتون بزرگ میاد  و براتون مشکل شده تحملش 

در اصل شما از خانواده خودتون رنجیده خاطر هستید نه ایشون

هر کار حالتو خوب میکنه بکن نزار افسردگی بگیری یه سوال دارم ؟ عزیزم ترجیح میدادی همسرت با خانوادخ تو ...

نه واقعا 🥲

بهترینارو میخورم میپوشم و خرج میکنم....

ولی خب خیلی حسرتا هست تو دلم

اینکه روابط اجتماعی نداریم با مثلا دوستی یا فامیلای مادریم ک‌ همیشه خواهرم باهاشون میره بیرون...

بیشتر با فامیلای خودش و خونوادش ارتباط داریم ینی برای مسافرت و تفریح همشون باهم میرن بیرون و همیشه با خونوادشه ...

ببین  کیک خونگی انجام میدم ولی میگم درسم بخونم برم دانشگاه...ک حداقل از نظر تحصیلی پیشرفت داشتع باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه واقعا 🥲بهترینارو میخورم میپوشم و خرج میکنم....ولی خب خیلی حسرتا هست تو دلماینکه روابط اجتماعی ند ...

خیلی خوبه عزیزم هر کاری حالتو خوب میکنه بکن 

کم کم قلق همسرت دستت میاد و زمان همه چیزو درست میکنه باهاش دعوا نکن سر این چیزا سیاست داشته باشه هی که حساسش کنی بدتر میشه همچی

خیلی خوبه عزیزم هر کاری حالتو خوب میکنه بکن کم کم قلق همسرت دستت میاد و زمان همه چیزو درست میکنه باه ...

جسمم واقعا داغون شده بخدا قسم 

روانی شدم ب معنای واقعی 

تا پای طلاقم رفتیم...اما ی فرصت دیگ ب زندگی دادیم ...اما بازم گوه رفتع تو این زندگی...چون خیلی دعوا داریم مدتیه ک خیلی ارزشم پیشش کم شده 

جسمم واقعا داغون شده بخدا قسم روانی شدم ب معنای واقعی تا پای طلاقم رفتیم...اما ی فرصت دیگ ب زندگی دا ...

بخاطر همین دعواهاتونه عزیزم 

هر مردی از دعوای زیاد خسته میشه رفتارتو با شوهرت خوب کن از اولم تو چشمش بزرگتر میشی 

مفت زندکیتو از دست نده  با بد رفتاری و دعوا کاری نکن جایی دیگه دنبال ارامش بگرده

بخاطر همین دعواهاتونه عزیزم هر مردی از دعوای زیاد خسته میشه رفتارتو با شوهرت خوب کن از اولم تو چشمش ...

ممنونم بابت حرفات 

مچکرم ازت 

ولی نمیدونم خدا چ حکمتی داشت میدونست ک راه برگشت ندارم و این ازدواج رو قسمتم کرد حتما حکمتی داشتع...

اینم بگم شوهرم پسرخالمه

ممنونم بابت حرفات مچکرم ازت ولی نمیدونم خدا چ حکمتی داشت میدونست ک راه برگشت ندارم و این ازدواج رو ق ...

منو اینو بهت با اطمینان میگم که همسر  تو از ۵۰ درصد مردا شرایطش بهتره

خودت همچی رو داری سخت میکنی واسه خودت عزیزم

بنظر من این اقا زندگی باب پسندشو پیش گرفته و زن رو سهم زندگی و اختیاردارش میدونه 

پس زن هم باید با خودش دودوتا ۴ تا کنه ببینه ایا اونم چنین زندگی میپسنده یا نه مثل خوداقا 

چون قطعا اون اقا جای زن بود همچین کاری میکرد وگرنه جدا میشد 

در کل بستگی به خود زن داره

بنظر من این اقا زندگی باب پسندشو پیش گرفته و زن رو سهم زندگی و اختیاردارش میدونه پس زن هم باید با خو ...

خب زن راه برگشت نداره ب خونه پدری نمیتونه طلاق بگیره

2810