2777
2789
عنوان

نظرتون راجب همچنین مردی

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 44 پست
منم سخت گیرم ک هروز دعوا و بدبختی تو خونه ب راهه و مشکل اینجاس نمیتونم برگردم خونه پدرم چون نمیشه طل ...

عزیزم🥲🤍انشاالله حل میشه 

البته من مجرد م و بعنوان خواستگار در نظر گرفتم این ویژگی ها رو

خب اگه بین اون موارد منفی ای که گفتی دست بزن بودن و بد دهنی اینا نداره اوکیه بد نیست وضعش به نظرم از ...

نه خونوادش با عروس بداخلاقی یا اذیت کردن ندارن ...

رابطشون نرمالع خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد آسون گیرن نی نی سایتیا، یا شاید م من سخت گیرم... 🫠

عزیزم وقتی ازدواج کرده و شرایط خونه پدریش اینطوره باید برگرده زیر دست زن بابا و سرکوفت بشنوه؟ برا یه نوار بهداشتی خریدن صد دفعه رنگ عوض کنه که باباش بگه پول بده بخره😐

وقتی همسرش خوبه چه دلیلی داره جدا شه فک کنه شریک همسرش یه غریبه اس مهم اینه که درامدش خوبه و ایشون از هر لحاظ تامینه 

تازه اگه در نظر نگیریم که از تو چاله دراد بیفته تو چاه 

حس میکنم جوری گفتی که همه تائیدش کنن ولی آدمی که از همه نظر خوب باشه دیگه زنش نمیاد دنبال تائید دیگران . یه نارضایتی هست این وسط.من که حس خوبی نگرفتم.ولی امیدوارم دلت همیشه شاد باشه 

حس میکنم جوری گفتی که همه تائیدش کنن ولی آدمی که از همه نظر خوب باشه دیگه زنش نمیاد دنبال تائید دیگر ...

من واقعاااا نکات مثبت رو جدی گفتم بدون هیچ بزرگ نمایی 

و نکات منفی هم همونا هستن ...

مشکل زن همینه ک نمیزاره با مثلا اقوامش ارتباط داشتع باشه اونم چون مساعلی پیش اومده و شوهرشم میگ ک‌اره بخاطر اونا زندگیتو خراب کن 

و‌اینکه مثلا وابستس ب خونوادش چون میگ من دیگ هیچکیو ب جز خونوادم ندارم چون خونواده زنم اونی نبودن ک باید ...

چون سردن خونواده زنش...و عین خونواده خودش توجه و اهمیت نمیدن چون دختره زن بابا دارع

اون زن نمیتونه طلاق بگیره بره خونه باباش ...

اسی از قدیم گفتن دستی که نمیتونی ببری رو ببوس

با ناخدای کشتی زندگیت درنیفت

اگرم میخوای چیزی رو عوض کنی خیلی آروم آروم و با سیاست و زرنگی،با زبون خوش و از رگ خواب شوهرت باید وارد بشی

من واقعاااا نکات مثبت رو جدی گفتم بدون هیچ بزرگ نمایی و نکات منفی هم همونا هستن ...مشکل زن همینه ک ن ...

یه نصیحت از من بشنو که حدود ۱۴ سال زندگی مشترک دارم

بخاطر هیچ کس با شوهرت دعوا نکن الان عملا شما فقط همو دارید ...هیچ کس اونقدر مهم نیست که زندگی خودتو بخاطرش خراب کنی

هر کس تو زندگیش یه جور مشکل داره یکی خیانت یکی اعتیاد یکی بچه دار نمیشه از قدیم گفتن دله بی غصه نیست ، این چیزایی که گفتی زیاد مشکل حادی نیست اما طرف  دلش شکسته و انتظار داره چون خانواده خودش رفت و امد ندارن با خانواده همسرشم قطع ارتباط باشن

اینکه تنوع نیست واقعا تو این زندگی میگم ب درس پناه ببرم نمیدونم نمیدونم

هر کار حالتو خوب میکنه بکن نزار افسردگی بگیری 

یه سوال دارم ؟ 

عزیزم ترجیح میدادی همسرت با خانوادخ تو اوکی باشه با خانواده خودش نه ؟ اما بهت خیانت کنه یا لنگ نون شبت باشی ؟یا ارزوی یه لباس به دلت بمونه؟

2810