2777
2789
عنوان

یکی نیست به من بگه مریضی میری گوشی شوهران چک کنی که اعصابت خورد بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 46 پست
اخه فقط خودش نیست مامانشم مثل خودشهدوهفته پیش مامانش میگفت یادته اون دختره خونشون مرغ مینا داشتن😑😑 ...

🤣🤣🤣🤣🤣ای بابا بنظرم نیازه ی ی خودی نشون یدی حتی اگه اونا سلیطه ترن حق ندارن از این حرفا بزننن 

من اگه جات بدوم یبار ک شوهرم بود گوشیشو دستم میگذفتم ب بهونه پیام دادن ب کسی مثلا میگم تلگرام خودم کار نمیکنه آیتا بعدم یهو مثلا اتفاثی عکس اسم دختره میاورذم میگفتم این چیه بعدشم دعوا ک جلو مادر خواهرتو بگیر از این حرفا

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیییی …۳۰ سال ازدواجم کرده

حتما بهش بگو بگو من الان زن داداشت هستم واقعا ناراحت میشم و جنبه خوبی نداره عکس دختررو نشون داداشت میدی بگو خوبه یکی هم عکس دوست دختر قبلی شوهرت ب شوهرت نشون بده؟؟

ببین گاهی تلگرام هم قاتی میکنهمن شماره خواستگارمو پاک کرده بودم کلا از گوشی و تلکرامبعده یمدت دوباره ...

اره دقیقا اینم هستااا مثلا ی شماره ای سیو داریم بعد پاک می‌کنیم از مخاطبا وقتی اون شماره جدید بیاد تو تلگرام باز میاد تو مخاطبای ما 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
نمیدونم اخه من تاحالا ندیدم فردی به اسم د

شاید یکی دیگست بابا

مگه عکس جذاشته

شوهر منم یه نامزدی برهم خورده داشت 

یبار عکس دخره اومد تو پروفایلاش با یه فامیلی  دیگه

گفتم این کیه گفت نمیدونم از کجا اومده بخدا

ول کن اصلا شاید یکی دیگست

اون اگه خوب بود الان زنش بود

اره دقیقا اینم هستااا مثلا ی شماره ای سیو داریم بعد پاک می‌کنیم از مخاطبا وقتی اون شماره جدید بیاد ت ...

حالا اون شماره دوباره نیومده بود تلگرام

بود

ولی دوباره برام تو مخاطبینم اومد

با اینکه شماره رو پاک کرده بودم

🤣🤣🤣🤣🤣ای بابا بنظرم نیازه ی ی خودی نشون یدی حتی اگه اونا سلیطه ترن حق ندارن از این حرفا بزننن من ...

اره واقعا نیازه خیلی سکوت کردم که مثل اونا بیشعور نشم ولی نمیشه…باید اگه یه مورد دیگه دیدم به همین روش یکم حرفمو بزنم 

حتما بهش بگو بگو من الان زن داداشت هستم واقعا ناراحت میشم و جنبه خوبی نداره عکس دختررو نشون داداشت م ...

همون بخدا….من یه موقع یه شلوار یا لباس تنگ بپوشم انقدر برام اخم میکنه که چرا جلو شوهرم لباس تنگ پوشیدی اونوقت عکس دوست دختر قبلی شوهرم میاره نشونمیده بهش

شاید یکی دیگست بابامگه عکس جذاشتهشوهر منم یه نامزدی برهم خورده داشت یبار عکس دخره اومد تو پروفایلاش ...

نه عکس گذاشته میشناسمش من کلا اسم و فامیلش ایدی هست فامیلیش‌داودیه سیو کرده د 

میخواستم پاکش کنم ببینم بعدا دوباره میاد یعنی باز پیگیر هست گفتم یه موقع میفهمه

اره دیگه چیکار میتونم بکنم دیگه 

اره واقعا نیازه خیلی سکوت کردم که مثل اونا بیشعور نشم ولی نمیشه…باید اگه یه مورد دیگه دیدم به همین ر ...

اهمیت نده...سکوت کن و بی تفاوت باش.

همسرت شمارو دوست داره گذشته هم تموم شده رفته..منم شماره خواستگارام تو تلگرامم هست.

پاک می کنم میاد باز..

درگیری بازی خاله زنگی خانواده همسر نشین به نظرم😉

اهمیت نده...سکوت کن و بی تفاوت باش.همسرت شمارو دوست داره گذشته هم تموم شده رفته..منم شماره خواستگارا ...

تا االان همین بودم واقعا اما سری پیش خیلی حرص خوردم بازم چیزی نگفتم هیچیی سکوت کردم گفتم به قول شکا دزگیر خاله زنک بازیای اینا نشم 

واقعا سعی میکنم حرف مردم و اینا رو جدی نگیرم تو زندگیمون نیارم که بخاطر مردم بخوایم باهم بحث کنیم اما الان اعصابمو خوزد کرد واقعا دقیقا بعد اینکه اون عکسارو تو گوشی ابجیش دیده اومده شمارشو سیو کرده که باقیشونو چک کنه😕

نمیدونم شایدم تلگرام اورده اره فعلا سکوت میکنم ولی اگه یکی دومورد دیگه ببینم جدا نمیتونم😕😂

2810