2777
2789
عنوان

یکی نیست به من بگه مریضی میری گوشی شوهران چک کنی که اعصابت خورد بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 46 پست
هووف چرا باید اخه یادش بیاد 😑😑خدا لعنت کنه ابجیشو هربار میریم خونه مادرشوهرم هی دختره رو یادش مین ...

عجب سمی خواهرشوهرت، مستقیم بهش بگو کارش درست نیست ب خودش بگو چندسالشع خواهرشوهزت؟

ازش بپرس متاسفم برای داشتن خواهر شوهر بی درک احتمالا از رو کنجکاوی بوده ب روش بیار ک به کارش ادامه ن ...

اخه الان می‌خواد بگه بهم بی اعتمادی مول‌بچه ۱۸ ساله گوشیمو چک میکنی

وایییی ارهههه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هووف چرا باید اخه یادش بیاد 😑😑خدا لعنت کنه ابجیشو هربار میریم خونه مادرشوهرم هی دختره رو یادش مین ...

از یاد که نمیره.ولی دلیل نمیشه از ازدواج با شما پشیمون باشه.فقط کنجکاوی کرده .همین

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
این سو تفاهممه؟؟؟خود واقعیته طرف زن داره شماره اون دخترو چرا باید سیو داشته باشه

ممکنه همینجوری داشته باشه الکی

شما فقط دارید ب یه دلیل نگاه مبکتید شاید هزار دلیل بی اهمیت دیگم وجود  داشته باشه

اخه الان می‌خواد بگه بهم بی اعتمادی مول‌بچه ۱۸ ساله گوشیمو چک میکنیوایییی ارهههه

بگو انفاقی چشمم خورد ولی توجهمو جلب کرد 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
ب این زنیکه هم ی تذکر بده ب خودش نمیتونی به مادرش بگو.

اخه فقط خودش نیست مامانشم مثل خودشه

دوهفته پیش مامانش میگفت یادته اون دختره خونشون مرغ مینا داشتن😑😑😑اخه …. هیچکس دیگه غیر اون مرغ مینا نداره مثال بزنی؟؟؟

ممکنه همینجوری داشته باشه الکیشما فقط دارید ب یه دلیل نگاه مبکتید شاید هزار دلیل بی اهمیت دیگم وجود ...

هزاران دلیل با اهمیت و بی اهمیت ادم وقتی ازدواج میکنه هیچ لزومی نداره ب گذشته راهی باقی بذاره هر کنجکاوی راجب اون ادمی حقی از همسر ادمه ک پایمال شده

اره واقعا…نمیتونم ازش بپرسم میگه میری گوشیمو چک میکنی

ببین گاهی تلگرام هم قاتی میکنه

من شماره خواستگارمو پاک کرده بودم کلا از گوشی و تلکرام

بعده یمدت دوباره تو مخاطبینم اومد

داشتم سکته میکردم فک کردم هک کرده منو

فهمیدم باگ تلگرامه

دقیقا همین اتفاق واسه خاهر من افتاداونم‌خاهرشوهرش عکسای دختره نشون شوهر خاهرم داده بودانشالله دچار خ ...

اره واقعا 

هی میاره عکساشو نشون شوهرم میده با یه روشی

چند تا تاپیک قبل گفتم

الان شمارو دوست داره که باهاتون ازدواج کرده...اعتماد به نفس ات از دست نده گلم

هعیی اره دیگه ولی حرصم گرفت که هنوز تو فکر اون دخترست که میره پروفایلش چک کنه

ببین گاهی تلگرام هم قاتی میکنهمن شماره خواستگارمو پاک کرده بودم کلا از گوشی و تلکرامبعده یمدت دوباره ...

ازه شاید اینطور باشه واقعا…ایشالله که اینطوره

2810