2777
2789
عنوان

ازدواج و درد و دل كردن

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 19 پست
عزیزم شاید الان بخاطر رسیدن بهش این موضوع برات مهم نباشه اما بعدا تو زندگی مشترک به مشکل میخورینمن ا ...

متوجه ام عزيزم. 

ولي وقتي ميشينم فكر ميكنم،ميبينم بدون اون نميتونم ادامه بدم. 

حتي سعي كردم چند روز هم بهش پيام ندم تا عادت كنم. 

داشتم خفه ميشدم. وقتي هم پيام دادم اون خودشم خيلي دل تنگ شده بود. 

واقعا همو درست داريم. ولي نميشه

🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشاور نمياد. ميگي مشكلي كه نداريم. ميگه راهمون از هم جداستولي من اميد دارم كه خدا برام كاري كني. اخه ...

الان درگیرهیجاناتی وبسیاروابسته بیشتردخترااول آشنایی یاتوعقداینجورین ولی بعدیک مدت همه چی عادی میشه حرفم اینه احساسی وهیجانی تصمیم نگیر 

الان درگیرهیجاناتی وبسیاروابسته بیشتردخترااول آشنایی یاتوعقداینجورین ولی بعدیک مدت همه چی عادی میشه ...

من خودم پيش مشاور رفتم. 

ميگه كم كم فراموشش كن. پياماتو كمتر كن. 

ولي بيشتر دارم اذيت ميشم. طاقت دوريش رو ندارم. 

عميقا دوستش دارم

🫠
من خودم پيش مشاور رفتم. ميگه كم كم فراموشش كن. پياماتو كمتر كن. ولي بيشتر دارم اذيت ميشم. طاقت دوريش ...

بالاخره اگراین رابطه نمیشه که به ازدواج ختم بشه بایدفکراینوبکنین که قراره درآینده مشکللت زیادی داشته باشین میتونین به مرور خودتونو دورکنین ازاین فردواینکه تابایک نفرزیریک سقف زندگی نکردین نمیتونین بگین این بهترین انتخاب