جديدالورود مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1715 عنوان ازدواج و درد و دل كردن 98 بازدید | 19 پست كسي هست باهم حرف بزنيم؟خيلي حالم بده. نياز دارم حرف بزنم. بچه ها،كسي رو درست دارم. ميترسم بهش نرسم. دارم ديوونه ميشم. الانم همينجووووور داره اشكام مياد 🫠 امروز | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جديدالورود مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1715 خوب چرا بهش نمیگی بهش گفتم. يه دوره هم باهم بيشتر اشنا شديم و اينا. ولي خب اختلاف مذهبي داريم. همديگرو هم دوست داريم. ولي ميگه نميشه. اونم دل كندن واسش سخته. ولي واسه من خيلي سختره 🫠
حنانه1359 عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 40 برو بهش پیشنهاد ازدواج بده، خیلیا خودشون شوهری را که دوس داشتن پیشنهاد بهشون دادن، نگران حرف مردم نباش، صحبت یه عمر زندگیه
میلیشا عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2280 بهش گفتم. يه دوره هم باهم بيشتر اشنا شديم و اينا. ولي خب اختلاف مذهبي داريم. همديگرو هم دوست داريم. ... یک چیزی خواهرانه میگماعتقادات واقعا مهمههمسر من نزدیک به ۴ سال هست همه اعتقاداتش از دست دادهمنم بخاطر این مسئله تحت فشار میزاره
جديدالورود مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1715 برو بهش پیشنهاد ازدواج بده، خیلیا خودشون شوهری را که دوس داشتن پیشنهاد بهشون دادن، نگران حرف مردم ن ... بهش گفتم. چندييييين بار هم بحثش رو وسط كشيدم. ولي فقط بخاطر اختلاف مذهبي كه داريم ميگه نميشه. 🫠
goleyas100 عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 310 باهم بیشترآشناشین وبرین مشاور واگرواقعا شدنی نیست ادامه ندین که مشکلاتتون زیاد
جديدالورود مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1715 یک چیزی خواهرانه میگماعتقادات واقعا مهمههمسر من نزدیک به ۴ سال هست همه اعتقاداتش از دست دادهمنم بخاط ... من با اعتقاداتش مشكلي ندارم. من دارم از دوريش ميميرمبخدا خواب و خوراك ندارملاغر شدمغذا نميخورمواقعا زندگي ندارم بدون اون 🫠
حنانه1359 عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 40 بهش گفتم. چندييييين بار هم بحثش رو وسط كشيدم. ولي فقط بخاطر اختلاف مذهبي كه داريم ميگه نميشه. هر دو مسلمونید یا در دین اختلاف دارین
جديدالورود مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1715 باهم بیشترآشناشین وبرین مشاور واگرواقعا شدنی نیست ادامه ندین که مشکلاتتون زیاد مشاور نمياد. ميگي مشكلي كه نداريم. ميگه راهمون از هم جداستولي من اميد دارم كه خدا برام كاري كني. اخه بدون اون دارم ميميرممممم 🫠
جديدالورود مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1715 هر دو مسلمونید یا در دین اختلاف دارین مسلمانيم. مذهبمون متفاوته 🫠
میلیشا عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2280 من با اعتقاداتش مشكلي ندارم. من دارم از دوريش ميميرمبخدا خواب و خوراك ندارملاغر شدمغذا نميخورمواقعا ... عزیزم شاید الان بخاطر رسیدن بهش این موضوع برات مهم نباشه اما بعدا تو زندگی مشترک به مشکل میخورینمن این موضوع تجربه کردمجسارت نمیکنمامیدوارم هر چی میخوای بهترینش نصیبت بشه