2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 14349 بازدید | 222 پست

من زیاد اسنپ میگیرم تا حالا پیش نیومده بهم بگن لغو کن فقط چند باری خود راننده ها سفر رو لغو کردن

ولی بعضی راننده ها ازم میخوان که هزینه سفر رو کارت به کارت کنم و منم قبول کردم دلیلشو نمیدونم ولی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا درسته که اسنپ خودش کلاه بردار عالمه ولی وقتی لعو سفر میزنید به راننده کمک می کنید که از اون کلاه برداره پول تعرفه رو بدزده و یه جورایی تو این دزدی هم دستی کردید حالا خطر این که راننده خطایی کنه که بماند

پ.ن. اسنپ شاپ تو بلک فرایدی داره مثلا پی اس فایو رو دو تومن گرون تر از دی جی کلا می فروشه رسما دزد هستن اینا 

تازه اکثرا کد تخفیفا رو میزنه نا معتبر

والله دیشب ما اسنپ گرفته بودیم بریم دکتر خواهرم اورد بالا قشنگ رو من خودش اورد بالا گلاب به روتون ماشین این اقا یکم کثیف شد اینم با ما اومد دا خل درمانگاه ما به خاطر تب لرز شدید خواهرم خیلی ترسیده بودیم منتظر دکتر بودیم گفتم اقا شمارتون بده برو من الان اومدم دکتر بار دومه فردا پول میزنم از یکی قرض کنم بدم شما برو کارواش مامانم تو اون حالا میگفت من الان میرم تمیز کنم گیر داد باید ۵۰۰ بریزی منم اومدیم دکتر بابام نبود مونده بودم گفت به پشتیبانی میگم گفتم بگو منم میگم یا بزار مامانم من تمیز کنیم یا فردا پول بدم برو کارواش  چون شب ساعت ۵ اینا بود آخرش۲۰۰گرفت رفت تو درمانگاه داشت بحث میکرد منم حق میدم بهش پولم میدادم بهش ولی اون حال نه 

من یه بار راننده اسنپ برام تعریف کرد مسافری داشته که اسنپ ازش خواست سفر رو لغو بزنه اونم پیاده شده ودوباره درخواست اسنپ دیگه ای داده که سوار ماشین همین راننده شده میگفت اصلا درخواست کردن لغو بزنین قبول نکنین

یه مدت بعدش برای خودم پیش اومد که اسنپ گرفتم تاکسی زرد  بود که اسنپ شده بود بادخترم بودیم  بهم گفت لعو بزنین من گفتم نه نمیزنم گفتن لغو نزنین گفت کی گفته گفتم همه 

دخترم گفت اگه نمیخواین مارو برسونین پیاده میشیم لعو رو میزنیم

راننده گفت نه میرسونمتون برای حق کمیسیون گفتم 

ولی کلا هرچیزی رو دور بزنی برای خودت ضرر داره 

جدااز حق الناس که گردنته ضررش هم برای خودته

التیام یافتن خیلی سخته وقتی کودک درونت عشق می خواد،نوجوان درونت انتقام می خوادوچیزی که الان هستی فقط آرامش می خواد

لغو رو مسافر زدنی اسنپ از کرایه کارمز نمیتونه برداره

اگ ۲۰ تومن کرایت باشه ۴ تومنشو اسنپ برمیداره بخاطر اون گفته ک اون ۴ تومنم برا خودش باشه

‏سلام بر کسانی که وانمود می‌کنند خوشحالند، به رغم غمی که به قلبشان رسیده.

2810