2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 22387 بازدید | 258 پست
عزیزم این خودش دعوا میشه اونجوری بگن.اون راننده که این حرف میزنه باید گزارش بدن تا دیگه غلط کنه کار ...

بله زدن لغو سفر غیرقانونیه. منظورم اینکه لغو سفر نزنید و اگه خواستید با آرامش بگید میتونم پول بیشتری بدم. نه اینکه مسافر کار غیرقانونی بکنه و مجبوری پول بده. اینجوری امنیت مسافر هم به خطر نمی افته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شما لغو سفر بزنی دیگخ اسنپ در قبال سفرت هیچ مسئولیتی رو به گردن نمیگیره

و دوما داره حق کسایی که تو اسنپ کار میکنن رو‌میخوره 

چون اون کمیسیون میشه پول بدبختایی که باز اونجا دارن جون میکنن

رانندگی کلا اعصاب میخاد میدونم زنا بیشتر گیر میدن تا مردا.منم میخام برم اسنپ از همینا میترسم نمیدونم ...

ببین تهران اکه زندگی میکنی راننده اسنپ رز و..نشو اسنپ بانوان منظورمه همون اسنپ معمولی باش مه حداقل مسافر اقا هم داشته باشی من پیش اومده کرایه هفتاد تومن صدوپنجاه دادن یا دویست تومن چون میخواستن فرودگاه برن راه بلد بودم زود رسوندم ولی دوسال پیش کرایه مثلا بیستو پانصد تومن بوده مسافر بیستو یک تومن میداده که پانصدتومن پس بده میگفتم خورد ندارم هزارتومن میدادم میگفت نه حق خودمو میخوام میگفتم اشکال نداره من راضیم قبول نمیکرد پنج دقیقه نگه میداشت که خورد کنه مثلا مسافر پنجاه وپنج داشتم شصت میداد اونم همینجور میگفت باید خورد داشته باشی میگفتم مایا اینترنتی میزنن یا کارت به کارته پول نقد نداریم یا میکن بریم خونه میزنیم بکارتت بعد کرایه نمیدادن میگفتن هشتاد تومن پوله که پیام دادی گدا گشنه.اقایون اصلا اینکارا نمیکنن

همیشه مقداری پول نقد همراهتون باشه. وقتی گفتن لغو سفر بزن پول کمیسیون ندم،پول کمیسیون حدود ده بیست ت ...

اره عادتشون بدین پول اضافه بگیرن 

بعد کسی که روزی چند بار مجبوره اسنپ بگیره براش این ریخت و پاش میصرفه؟

تا الان از مسافر مرد میترسیدم ولی انگار زنا ترسناکترن😂

اره بخدا مردها بهترن حتی اگه محبور باشن جلو بشینن اجازه میگیرن بعد میان جلو ولی خانم ها حتی میگی اگه گرمتون کولر روشنه بیاین جلو اخم میکنن بد جواب میدن😂😂

یبار اینکارو کردم گفتم نه ولی اسنپیه گفت میخام بنزین بزنم دلم سوخت اما مثل سگگگ ترسیدم ولی پولو ریختم ولی دیگه اینکارو نمیکنمممم

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

کامنت ها رو فقط جدی چرا انقدر ترسو هستین همه توهم دارین میخوان بکشنتون غارت کنن بلا سرتون بیارن خوب نیست این حجم از ترسو بودن حالا راننده نخواسته کمسیون بده همین والا چیکار با شما داره آخه🥴🥴🥴

اره بخدا مردها بهترن حتی اگه محبور باشن جلو بشینن اجازه میگیرن بعد میان جلو ولی خانم ها حتی میگی اگه ...

سوال

تنظیمات اسنپ روتماس امن باشه خوبه؟ مشکلی پیش نمیادمثلا اگه وسیله‌ای جا بمونه میشه پیگیری کرد؟

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
اهان باشه ممنون این عالیه

متاسفانه آمار دزدی و تجاوز و ... تو راننده های اسنپ زیاد شده،تو شهر ما به چند تا خانم تجاوز شده و نتونستن پیگیری کنن.

من به خاطر یه سری مشکلات میرم روانپزشک،چند روز پیش داشتم با بغض و گریه یه موضوع تعریف میکردم برای دکتر،وسط صحیتام گفتم سوار اسنپ شدم و ... (مسیرم دور بود ساعت ۶ غروب)،دکتر دیگه نزاشت حرف بزنم گفت همینجا برنامه اسنپ رو پاک کن و هیچوقت سوار نشو،گفت چند تا بیمار داشته که همین یکی دو ماه گذشته بهشون تجاوز شده.

منم از اون به بعد پاکش کردم و دیگه سوار نشدم.

از آژانس استفاده کن درسته گرون تره ولی دیگه خیالت راحته 

2810