2777
2789
عنوان

دوستم بعددوسال دعوتم کرده میگه باید پول منم بدی جیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 35 پست
خب میگ من دعوتت کردم یا سفارش دادم هر آمدی یه رفتی داره باید دعوت کنیاسی مجبور باز دعوت کنه و خرج کن ...

خب اخه اگ دوستی ادامه داشته باشه چراک ن من دوستم اگ برام هزار خرج کنه من صدمو براش میزارم ولی دوست ایشون خودش دعوت کرده میگ‌توباید مال منم حساب کنی این کارزشتیه ولی اگ هیچی نمیگفت قطعا اسی وظیفه داشت دعوتش کنه وجبران کنه الانم چراباید سهم دوستشو بزنه ک پروتر بشه همون قدر ک براش خرج کرده بزنه وتمام چون‌حس میکنم اون ادم مفت خوره وباراولشم نیس ک بادوستاش این کارومیکنه

خب اخه اگ دوستی ادامه داشته باشه چراک ن من دوستم اگ برام هزار خرج کنه من صدمو براش میزارم ولی دوست ا ...

منم همینطوری بخدا سفره میچینم طبق طبق براشون ولی خودم ب ندرت میرم

اما بعضیا بکن هستن از هر فرصتی استفاده میکنم درکل منظورم اینه با هرروشی بنظرم باید زودتر باهاش کات کنه و دورشو خط بکشه

سهمشو بزنه و بلاک

حتی اگ‌پروژه کلا بلاکش کنه تا ماه تهش بسوزه😅

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطوری بخدا سفره میچینم طبق طبق براشون ولی خودم ب ندرت میرماما بعضیا بکن هستن از هر فرصتی استف ...

اره منم دقیقا بخدا براهمه همه کارکردم واخرش ادم بده شدم شانس ندارم دستم نمک نداره اره منم باپرداخت سهمش موافقم بعدشم ب قول شمابلاکش کنه قهوه ای بشه😂

اره منم دقیقا بخدا براهمه همه کارکردم واخرش ادم بده شدم شانس ندارم دستم نمک نداره اره منم باپرداخت س ...

من دوستم همین بود از پول کافی شاپ و اتوبوس و کرایه و دعوتی بگیر تا اخر... 

الان جرات نیمکنیم باهاش بریم جایی کل دوستای مشترکمون فرارین و میشناسنش

البته آدم خوبیه بسیار اما این کارش بده من ک سالی یبار میبینمش ولی خب رابطه ادامه دار با این آدم ها اشتباهه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
من دوستم همین بود از پول کافی شاپ و اتوبوس و کرایه و دعوتی بگیر تا اخر... الان جرات نیمکنیم باهاش بر ...

اره واقعا ادم باید خیلی زود ادمای سمی رو اززندگیش دورکنه ک متاسفانه ماروی همینم نداریم😂